2777
2789
عنوان

لکه بینی یا لانه گزینی

273 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

من در حال اقدامم برا بارداری چند روز قبل از موعد پریودی لکه بینی داشتم ولی بعدش کاملا قطع شد و من بحساب لانه گزینی گذاشتم ولی یک روز بعد از موعد پریودیم بازم لکه دیدم بنظرتون دلیلش چیه کسی براش پیش اومده تا حالا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از دادی که مطمئن شی حامله یی اگه پری و عقب انداختی حتما به دکتر مراجعه کن

نه هنوز ازمایش ندادم گفتم اگه تا چند روز دیگه پریود نشدم بی بی چک بزنم اول بعد برم ازمایش بدم ولی امروز لکه دیدم 😕😕

سلام منم موقع که حامله شدم همین طور شدم موقع پریودیم چند روز لکه بینی داشتم بعد که بی بی چک زدم مثبت ...

من الان همین حالو دارم.نمخام باردارشم .دو س روز عقب افتاده و لکه بینی دارم دیروز بیبی چک منفی اومد ولی شب لکه بینی شروع شد من باردارم؟ب بیبی چکم نمتونم اعتماد کنم اخه روش نوشته بود ده روز بعد ار عقب افتادن پریود جواب تست درست درمیاد

من الان همین حالو دارم.نمخام باردارشم .دو س روز عقب افتاده و لکه بینی دارم دیروز بیبی چک منفی اومد و ...

نمیدونم مال من که مثبت شده بود پس تو چند روز دیگه صبر کن اگه پری نیومد دوباره بی بی بزن 

وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد     
نمیدونم مال من که مثبت شده بود پس تو چند روز دیگه صبر کن اگه پری نیومد دوباره بی بی بزن 

اخه دیرمیشه بد اونموقع اگه مثبت شد چجوری از،شر جنین راحت بشم من بچه نمیخام اخه وای دارم دیوونه میشم 

منم ماه قبل اینطور شدم و کلا به جای پریود ۵ روز فقط لکه بینی داشتم خیلی ام کم بود در حد روزی یه لکه

فکر کردم باردارم ولی نبودم و این ماه پری اومد شدییییید

امروز پاک شدم

تو اقدام هر چیزی ممکنه

خدایا شکرت