2777
2789
عنوان

مهد و پیش دبستانی نشاط شیراز

668 بازدید | 2 پست

هر کسی اطلاعاتی داره در مورد پیش دبستانی نشاط خیابون ملاصدرا حکیمی بیاد بگه ممنون میشم. 

اگرم همون اطراف پیش دبستانیه خوب میشناسید بگید

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

کسی اطلاعی نداره؟؟؟؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اینو مینویسم واسه کساییکه سرچ میکنن ببینن مهد کودک نشاط چه مهدی هست. یک مهد به درد نخور با مدیری که راستگو نیست اولش یه قیمت میگه بعدا هی پول میگیره به بهانه های مختلف. رفتارشم اولش خیلی خوبه بعد که پول رو واریز کردی تغییر میکنه. مهد بسیار کثیفی هست. یعنی هر روز مجبورم لباسای بچه رو بشورم. قسمت سرسره و تاب هم که یه سایبون نداره گرم که باشه بچه ها نمیتونن استفاده کنن توی بارون هم کثیف و خیس هست. آموزش خوبی هم ندارن. ریاضی کار نمیکنن تا مجبور شی بچه رو ببری کلاس آیمث که توی مهد تشکیل میشه ولی پول جدا میگیرن

خطرناک ترین خوردنیه دنیا                         گول ظاهر آدماس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.