2777
2789

ما توی یه شهر کوچیک...نه بهتره بگم یجایی یکم بزرگتر از روستا زندگی میکنیم بخاطر کار شوهرم اینجایم نگهبان بیمارستانه هفته ای ۴۸ساعت باید کار کنه ینی دوتا ۲۴ساعت پشت سرهم ولی خودش یکار دیگه برداشته ک بلده مسوول قسمت آی تی بیمارستان شده ولی باهمون حقوق ۱۳۰۰!!از شنبه تا چهارشنبه میره مستاجریم اینجا هیچچچی نداره همش تو خونه ایم یه دخترم دارم افسردگی گرفتیم با شوهرمم اختلاف داریم و همش دعوا...یه شهر نزدیک اینجاس ۴۰دقیقه فاصلمونه بهش میگم مارو ببر اونجا اونجا دوست و اقوام داریم آبادتره جای تفریحی داره...یه کلاس میشه خودت و بچت بری.‌‌..قبول نمیکنه چیکار کنم

رور اول نباید قبول میکردی باهاش ازدواج میکردی وقتی شرایطشو میدونستی . ولی الان حق با شوهرته ازش دور نشو زندگیتون سردتر میشه تو همین شهری که هستی یه کاری کن

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کارشو چیکار کنه؟ ینی شما برین این بنده خدا بمونه کار کنه ؟ متوجه نشدم کامل که منظورت اینه تنها ...

باهم بریم میگم خونمونو ببره اونجا کارشم بکنه همون ۴۸ساعت پشت سرهم ک نخواد بره و بیاد ولی قبول نمیکنه

رور اول نباید قبول میکردی باهاش ازدواج میکردی وقتی شرایطشو میدونستی . ولی الان حق با شوهرته ازش دور ...

روز اول شغلش این نبود ک منم قبول کردم و کنار اومدم الان ۵ساله اینجاییم داریم خفه میشیم

باهم بریم میگم خونمونو ببره اونجا کارشم بکنه همون ۴۸ساعت پشت سرهم ک نخواد بره و بیاد ولی قبول نمیکنه

قبول کن سختههههههه فکر کن48ساعت بیداری ونخوابیدن همش تومسیر وجاده

خیلی بهش فشار میاد

ولی حرف توهم قبول دارم که سختته واذیتی ولی خوب اونمباید درنظر گرفت

قبول کن سختههههههه فکر کن48ساعت بیداری ونخوابیدن همش تومسیر وجاده خیلی بهش فشار میاد ولی حرف توهم ...

نه شبا میتونه بخوابه ولی باید محل کارش بمونه تازه بهش میگم میتونی همین کارتو ادامه بدی از شنبه تا چهارشنبه بمون بعد بیا

بخاطر این چیزا با شوهرت بحث نکن که زندگیتو خراب میکنی ابجی. سعی کن خودت و دخترتو با شرایط جدید وفق ب ...

عزیزم ۵ساله اینجاییم اصلا هیچچچچی نداره فقط چندتا مغازه دیوونه شدیم

نه شبا میتونه بخوابه ولی باید محل کارش بمونه تازه بهش میگم میتونی همین کارتو ادامه بدی از شنبه تا چه ...

خوب ع زیزم واسه چی ازدواج کرده پس

بمونه شنبه تاچهارشنبه سره کار بعد بیاد

توخودت میتونی دوری تحمل کنی؟

به نظرت پرتوقع نیستی؟

خوب ع زیزم واسه چی ازدواج کرده پس بمونه شنبه تاچهارشنبه سره کار بعد بیاد توخودت میتونی دوری تحمل ک ...

بخدا پرتوقع نیستم توی زندگی از خیلی چیزا گذشتم همین ک اینجا هستم و خیلی چیزای دیگه اون میتونه دو روز کارش باهم بره ۵روز خونه س ...ولی هم خدارو میخواد هم خرما

بخدا پرتوقع نیستم توی زندگی از خیلی چیزا گذشتم همین ک اینجا هستم و خیلی چیزای دیگه اون میتونه دو روز ...

ایشالا درست بشه عزیزم