2777
2789

من همه چیز رو میخورم وخیلی ایراد گیر نیستم 

اما عدس پلو همکار همسرم واقعا معرکه بود

رستوران زیاد نمیرم

اگه بیرون بخوام بخورم فست فود 

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستوران فرزین سمت نوشهر اونطرفا

اکبر جوجه گلوگاه شعبه مرکزی

رستوران مروارید تهران 

وووو در آخر ساندویچی مادر تو قم عالیییی بود عااالیییی اگه قابلیت پست داشت هر به روز در میون سفارش میدادم

قیمه های مامانم و کباب دیگیش

ته چین های پدر شوهرم

و....

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
محرم خوبه.شمال رستوران خوب زیاد داره.من خزر ماسالم خیلی غذاشو دوست دارم.مازندرانم که خاور خانم عالیه ...

خاور خانمم که مال گیلانه.سرولات

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

اگر منظورتون غذای رستورانی هست از شهر قزوین رد شدیم و قیمه نثار اونجا حرف نداشت یکی از بینظیر ترین قیمه هایی بود که خوردم ولی اگر غدا خونگی منظور شماست پلو کشمش با مرغ و خیلی دوست دارم فامیل خودم که که بخار ندارن ولی فامیل شوهرم پیش هر کدوم میرم خواهراش یا مادرش یا جاریم برای خوشحال کردنم برام میپزن 😋😋😋😋 

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی

زرشک پلویی که واسه حنا بندونم درست کردن😭😭😭😭 

خدایا مگه میشد انقدر خوشمزه؟ مگه میشد انقدددددر عالی؟ وای فووووووووووووق العاده بود یه چشمم اشک بود یه چشمم خون

هر لحظه از اینکه داشت تموم میشد غصه دارتر میشدم

با اون آرایش و مو و لباس داشتم دو لوپی میخوردم کلا پرستیژ عروسانه مو ول کرده بودم و به بقیه پیوسته بودم و می بلعیدم😅  

یکی از فامیل های نزدیک درست کرده بود دستش درد نکنه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

زن داداشم دستپختش معرکه ست 

از اون دستپختایی داره که همه رو اسیر میکنه بعد غذا رو صرفا تزئین نمیکنه بلکه روی غذا اثر هنری میزنه همه رو به ذوق میاره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

غذاهای خودمو اصولا دوست دارم...

عمه شوهرمم خیلی تمیزکارو دستپخت خوبی داره ازاونم ب دلم میچسبه..

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢