2777
2789
عنوان

بدترین مسافرت

1763 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

من مسافرتم و چون حوصله سررفته و اعصابم داغون میخواستم خاطراتش رو براتون تعریف کنم

از من به شما نصیحت همیشه با بالاتر از خودتون مسافرت برید

من و همسر از آبان پارسال مسافرت نرفتیم و گفتیم به مسافرت توپ بریم خلاصه گفتیم با پسر خاله شوهرم بریم که به زن و شوهر جوونن و حتما خوش میگذره

ازم اول که رفتیم مثل مسافرت دهه شصتی کلی پتو و چادر و اینا برداشته بودن و ازم اول هر شهری که رفتیم دعوا میکردن چادر بزنیم ما میگفتیم باید خونه بگیریم

عروس خاله که اصلا تو خونه نمیخوابید مثل معرفت تو امام زاده ها میخوابید

خلاصه بگم بعد که اومدیم اصفهان ما رفتیم سه هتل با کلاس گرفتیم اینان تو رودربایستی قبول کردن حالا دیگه برا ما کلاس میزاشتن

چقدر بی ادب بودن چقد تازه به دوران رسیده

من که مریضی اعصاب گرفتم

حرف میزنم گریم میگرفت طفلک شوهرم میگفت تو به اونا کار نداشتن باش اما من از بی احترامی بدن میاد

مثلا به ساعت راه میگفتیم تا به جای دیدنی دم درش که میرسیدیم عروس خالش میگفت بیاید بریم حالم بده

بعد شوهر من رو میگفت برو ماشین رو بیار دیگه نمیبینی حالم بده

حالا که اصلا باهم قهریم تو به ماشین

شوهرم میگه هیچی نگو که به شهرمان برسیم از آدم بی آبرو باید ترسید

روزی صد دفع خودم رو فحش میدم

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

مسئله فقط این نیست 

حالا برا من کلاس میزاره دختره و میگه جایی که میریم تمیز باشه

دارم سکته میکنم از دستشون

دیدین بعضی هیچی نمیدونن از خودتون به سری کارا یاد میگیرن بعدا شاخ میشن حالا حکایت همسفرای ماست

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسافرت فقط خودم شوهرم بچم.

تامام

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

به قول شوهرم میگه من نمیدونستم اینجورین که

بی ادب و تازه به دوران رسیده

فک کن از بس استرس دارم گاهی نفسم میگیره دختر بیشعور اصلا نمیگه چته

وای خدا من که راضی نیستم

حالا من و شوهرم خیلی باهم خوب حرف میزنیم و احترام هم رو داریم مثلا همش عزیزم اینا میگیم

حالا اینا اول سفر به حوری باهم حرف می زدن که به ما بر میخورد حالا حرفهایی که از ما یادگرفتن رو به هم میزنن و باهم یواشکی میخندند و اینا

چقد از آدم تازه به دوران رسیده عقده ای بدن میاد

دقیقا

اصلا تجربه شد که با فامیل شوهرم جایی نرم

نشنیدی میگن آدماروتو سفر باید شناخت. زیاد حرص نخور انشالا به سلامت برگردی به خونت ویه نفس راحت بکشی ...

دقیقا عزیزم

شوهرم رو میگم بعدش باید برم مسافرت از این حال و هوا دربیام

اخه همش استرس دارم دستان میلرزه

اشتباه از خودتون بوده که با آدمایی که هیچ آشنایی از اخلاق و رفتار و سبک مسافرتشون ندارید همسفر شدید

ضمن اینکه سبک طبیعت گردی و سفر ادمها با هم فرق داره . توی چادر خوابیدن بی کلاسی نیست ( البته به شرطی که مکان مناسب چادر زدن باشه )

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم