2777
2789
عنوان

کیا بچه ندارن؟از چه حرفهایی دلتون گرفته و شکسته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 9029 بازدید | 80 پست
امشب یکی بهم گفت خدا کنه تا آخر عمر حسرت به دل بموني😔😔😔😔

🤤چرا؟!

بیمار روحی روانی بود؟!

اگه دلت خیلی شکسته باشه به زودی باردار میشی شک نکن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب ...

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من الان 7 8 سالی هست ازدواج کردم ولی کسی حرف بچه نمیزنه شما چند ساله متاهلید؟

همین حدودا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

جاری من ۱۸ ساله ازدواج کردن و بچه دار نشدن .هرگز خانواده همسرم هیچ حرفی درموردش نزدن حتی نپرسیدن مشکل از کیه یا هرچی..یه روز جاریم بهم گفت من تنبلی تخمدان داشتم و تا حدودی درمان کردم واقعآ نمیدونستم چه واکنشی نشون بدم ..سوال بپرسم ، درمورد بچه حرفی بزنم یا نه...حس کردم دوست داره دردو دل کنه.اینم بگم فوق العاده خانوم باشخصیتیه

💑=👧👧🧒
حساس نشو یه وقت ممکنه خدا به خاطر یکی از همین دعاها بهت بچه بده دعا از زبان دیگران برای خدا پسندید ...

حتما لازمه جلو روم دعا کنه؟جلو بقیه به روم بیاره؟!پیر هم نبود بگم قدیمیه.هم سن و سالای خودم بود

وای یکی به من یه بار این حرفو زد اگه بدونی چه بلایی سر دخترش اومد که روزی هزار بار دعا میکنه جای من باشه و بچه نداشته باشه اصلا....واگذارش کن به خدا فقط....

خدا رحیم است.....

من مامانم‌ آبرومو‌برده بود 

یک‌سال بود عروسی کرده بودم 

همش‌میگفت بچه بیار بچه بیار

همه‌فکر‌مبکردن من نازام‌از بس‌مامانم هر‌جا میرفت آب چله و‌از این کوفت و‌زهرمارا آورد 

خیلی دلم‌میشکست 

چند تا از دوستام‌یه مدت پیش گفتن ما‌فکر‌میکردیم‌مشکل‌داری 

خیلی ناراحت شدم 

یکمدتنبلی داشتم‌ ولی‌خوب‌ هیچ‌کس نمیدونست حتی‌مامانم

فقط‌خودم‌ میدونستم‌به شوهرمم‌نگفته بودم. 

به همه میگفتم‌زوده 

بی‌شعور‌از تر از‌کسایی که هر دیقه ازت میپرسن‌ بچه دار‌شدی یا نشدی؟ 

یا گیر میدن ندیدم 

درست یک سال و‌سه ماه بدون جلو‌گیری‌گیرم‌نیومد ولی‌خدا حالا داده 

باز یادم‌اومد 

میدونم خیلی وقتا قصدمون‌خیره ولی هیچ‌وقت از کسی که‌منتظر بارداریه یا حس‌میکنی منتظره از حاملگی‌نپرسیممن خودم‌هیچ‌وقت نمیپرسم

کاش‌مردم‌یاد بگیرن 

هرسال این موقع حال و هوای من اینجوریه ترحم حرف کنایه زخم زبون دعا نذر خسته شدم خدا اگه حرف منو نمیشنوی لا اقل حرف و کنایه ی مردم وبشنو 

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود

عزیزم...

با این سختیهایی که میکشی داری شبیه امام رضا علیه السلام میشی...

اقامم سر اولاد زخم زبون زیاد شنیدن...

بهت توجه دارن...

حواسشون هست، دلت قرص باشه فقط کینه کسی رو به دل نگیر، به حضرت مادر علیه السلام ببخششون، بزار یه نی نی سلامت تو دل بی کینه عنایتت کنن💝

باور کنین خودم انقدر کمبود بچه رو حس نمیکنم که دیگران حس میکنن.

مردم عادتشونه دهنشون بازه ، من و شوهرم خودمون بچه نمیخاستیم بعد ۵ سال دیگه همه میگفتن شما مشکل دارین مخصوصا پدر شوهرم.  من هرچی میگفتم خودمون نمیخایم باورشون نمیشد هربار یقه منو میگرفتن برین درمون کنین 😐 انقد گفتن تا مام اقدام کردیم خدا رو شکر سر سومین بار حامله شدم دهنشوون بسته شد ولی قسمت نشد بچم بمونه تو ۱۲ هفته سقط شد 😔

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

مامان من ٣٩سالشع فقط منو داره بزوووور بزوووووووووووور بعد ٤سال با هزار تا دوا دكتر اي وي اف ناموفق و.....طبيعي بازدار شد 

تو يك جمعي بوده ميدونسته حاملس تازه بازدار بوده 

شروع مبكنن ب حرف زدن كه اره زنه ٤٠ساله يائسس ديگه بچه دار نميشه و ديگه بايد دورشو خط بكشه و تو چهل سالگي زاييدن محاله و هزااارتا از اين حرفا 

همشون هي ميگفتن بعد مامانم برگشته گفته نه بابا اينجوريام نيست من خودم چهل سالمه الان باردارم 

ميگفت قيااااافه ها ديدني بود عجيب عجيب 

همشون خشكشون زده بود 

الهي بمريم مامان منم دلش شكوندن خيليا اي خدا ب حق همين شباي عزيز همه ي زنايي كه اولاد ميخوان رو صاحب اولاد كن خدايا از ته قلبم ارزو ميكنم الان گريم گرفت اصلا

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
من مامانم‌ آبرومو‌برده بود  یک‌سال بود عروسی کرده بودم  همش‌میگفت بچه بیار بچه بیار همه ...

من نه نامانم نه مادر شوهرم تابحال نپرسیدن.ولی حس نیکنم مادرم داره زخم زبون میخوره مثل خودم‌.نوه دار نشدی

بیا یه دکتر خوب بهت معرفی کنم دخترتو ببر

حتما لازمه جلو روم دعا کنه؟جلو بقیه به روم بیاره؟!پیر هم نبود بگم قدیمیه.هم سن و سالای خودم بود

7 8 سال که چیزی نیست بگو  بچه نمیخوایم 

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من نه نامانم نه مادر شوهرم تابحال نپرسیدن.ولی حس نیکنم مادرم داره زخم زبون میخوره مثل خودم‌.نوه دار ...

الهی 

من برات دعامیکنم 

ماه رمضون‌یکی‌از خانما تاپیک‌زده بود 

که‌ یه سوره تو‌قران هست بنویسیدش‌بزارید تو‌همون‌صفحه اسم‌خودت و‌شوهرتم‌زیر‌بنویس

ایشالا زود باردار بشی من انجام دادم ماه بعدش باردار بودم 

البته من یکم تنبلی داشتم قرص‌لتروزول‌خوردم 

بدون ویزیت دکتر‌خودم‌خریدم و‌خوردم 

باردار شدم 

ولی‌خوب‌رامش‌و‌توکل‌هم‌ بی تاثیر‌نبود 

خدا دامن همه منتظرا رو‌سبز‌کنه 

میدونم‌سخته قربونت برم‌غصه نخور