2777
2789
عنوان

کیا بچه ندارن؟از چه حرفهایی دلتون گرفته و شکسته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 9028 بازدید | 80 پست
سوره شوری آیه ۴۹ تا۵۰  رو‌ نوشتم رو‌کاغذ  شب نوزده رمضان با یه مقدار صدقه گذاشتم توی قرآ ...

من خودم روسری یه سید رو گرفتم با زعفرون ایت الکرسی نوشتم گذاشتم روی کمرم

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم روسری یه سید رو گرفتم با زعفرون ایت الکرسی نوشتم گذاشتم روی کمرم

وای از این‌پیامم خیلی سال میگذره 😍

چه‌یاد آوری‌قشنگی.

شما هم‌حاجت گرفتی عزیزم‌با این‌کارت ؟

من‌کاملا سوپرایزی امسال باردار شدم 😂

چقد واسه اولی خدا خدا کردیم دومی خودش یهو‌ اومد

من که فقط نشستم دارم زار میزنم با هر جمله ای که از کامنتت میخونم چون این خود منم

من بچه که نداشتم فک میکردم هرکی بچه داره خوشبخته حالا هر مشکلی هم داشته باشه مهم نیست به هرحال خوشبخته

بعد از ۸ سال باردار شدم یه دختر که مشکلی توی کمرش داشت سه بار عمل جراحی شد الان الحمدالله خوبه ولی الان فهمیدم همیشه آدم با یه چیزی باید دست و پنجه نرم کنه.بدبختی ها تموم نمیشن فقط از شکلی به شکل دیگر تغییر میکنن این تویی که باید قوی باشی.منم میرفتم مهمونی مث تو ساکت یه گوشه می‌نشستم و جاری بعداز من که بچه دار شده بود و منی که چقدر اون بچه رو دوست داشتم و خودمو کنترل میکردم که به روم زیاد نیارم که نگن آخیییی کاش خدا به اینم بدد.

از رحمت خدا عافل نشو بدون این تاخیر امتحانه توعه هر کسی با یچیزی امتحان میشه و این امتحان توعه..شاکر باش قوی باش امیدوار باش توکل کن به خودش که هیچی قرص و آمپول و دکتری قوی‌تر از اراده ش نیست.انشالله بزودی توام بچتو بغل بگیری دوست گلم.

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .