2777
2789

مادرشوهرم خیلی کینه ای هس هرچی من ز میزنم تعارف میکنم التماس میکنم بازم پیغام داده ب شوهرم زنت تو خونمون بد حرف زده اونا ی شهر دیگن ب طور غیر مستقیم منو از خونشون بیرون کردن من با اشک اومدم شهر خودم بازم من کوتاه اومدم رفتم خونشون ولی اونا....

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه کن راحت

قطع رابطم کنم بازم ی اتفاق میوفته مجبورم برم اون سری ب خاطر فوت پدرشوهر مجبورشدم

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

توام اشکشون رو دربیار😐بهترین حرکت کم محلیه تا به خودشون بیان فک کنم زیادی محبت میکنی و خودت رو بهشون میچسبونی که ازت راضی باشن اما اشتباهه فقط کافیه برات مهم نباشند باقیش حله!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
عزیزم اصلا از این به بعد هر گله ای کردن به همسرت بگو اره گفته خوب کرده . بعد یه مدت خفه میشن

همسرم خیلی مامانی هس

قطع رابطم کنم بازم ی اتفاق میوفته مجبورم برم اون سری ب خاطر فوت پدرشوهر مجبورشدم

خب عزیزم  حالا تا اتفاق بیوفته تو دیگه نه برو نه زنگ بزن انشالله که دیگه به مجلس شادی بری ولی اگر هم دوباره جایی دیدیشون در حد سلام و خداحافظی باشه

خب عزیزم  حالا تا اتفاق بیوفته تو دیگه نه برو نه زنگ بزن انشالله که دیگه به مجلس شادی بری ولی ا ...

همین کارو میکنم

مث خانواده شوهر من...اونروز پی ام دادم برم خونشون جواب ندادن.چن روز پیششم مراسم گرفته بودن منو دعوت نکردن

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
مث خانواده شوهر من...اونروز پی ام دادم برم خونشون جواب ندادن.چن روز پیششم مراسم گرفته بودن منو دعوت ...

عزيزم زنگ بزن. 

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
مث خانواده شوهر من...اونروز پی ام دادم برم خونشون جواب ندادن.چن روز پیششم مراسم گرفته بودن منو دعوت ...

چقد ادما بد هستن فک نمیکنن ی روز میمیرن