2777
2789
عنوان

دوستااااان لطفاااااا کمککککک

102 بازدید | 14 پست

دوستان عزیز شدیدا به کمکتون احتیاج دارم

من رژیم لاغری گرفتم البته زیر نظر متخصص تغذیه بودم و تقریبا رژیمم اصولی بود مقدار ۳۰ کیلو وزن کردم اما الان مشکل شدیدی که پیدا کردم مشکل ریزش موی خیلی شدید هست😔 موهامم تقریبا بلند بود تا به اندازهی موی مصری کوتاه کردم ولی بیشتر از این کوتاه کنم به من نمیاد😔 به طوری که با هر بار دست کشیدن به موهام دست کم ۱۰ تار مو میریزه لطفا اگر کسی راه حلی برای مشکل ریزش مو در اثر لاغری میدونه کمکم کنه ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سه تا قرص و میشه با هم خورد عزیزم؟

عزیزم نه، یکیشو بگیر ، چون همشون توش ویتامین ب هست، اگه می خوای اشتهات زیاد نشه من قرص ویتامین ب یا قرص hairvit رو پیشنهاد می کنم

Big ups
ایشالا زود ریزش موت خوب بشه، حتما توی رژیمت روزانه مقداری نون و برنج مصرف کن گلم..

ممنونم از شما مهسا جون

والا الان رژیمم تموم شده هم وقتی رژیم بودم هم الان نون و برنج مصرف میکردم اما نمیدونم چرا اینجوری شد😔

ممنونم از شما مهسا جون والا الان رژیمم تموم شده هم وقتی رژیم بودم هم الان نون و برنج مصرف میکردم ام ...

غصه نخور عزیزم .. پس با همین مکمل ها ایشالا بهتر میشه..

البته همه ی مردم هر روز تعداد زیادی از موهاشون می ریزه.. ولی اگه قبلا نبوده و حالا شدت گرفته به خاطر تموم شدن ذخایر ویتامین ب هست ..

موفق باشی گلم   

Big ups