2777
2789
عنوان

کم اوردم دیگه...😢

840 بازدید | 49 پست

دوشبه شام نمیخورم سیرم میکنه بارفتاراش مادرشوهرم.رفته بودیم تفریح از وقتی اومدیدم  دیگه باهام حرف نزد.فک کنم بخاطر این بود که بچه کوچیک دارم نتونستم کمک کنم زیاد.الان دوروزه باهام سرسنگین خودش همه کارا رو میکنه تا من بچمو بخوابونم همه کارا رو کرده ناخترم خودش میپزه .این وسط من ول میگردم میخواد بفهمونه که من هیچ کاره ام.بچه شیر میدم ولی غذایی که اینجوری جلوم گذاشته بشه نمیتونم بخورم.اون دووعده دیگه رو هم به زوده.شوهرم باهام بدنیست ولی اخلاقش بادوتامون یجوره وقتی میگم بهش میگه ولش کن بیخیال باش اصلا درکم نمیکنه.هرکاری میکنم خونمونو درست نمیکنه بخدا خسته شدم خیلی زجرم داده.اصلا شوهرم به فکرم نیست میگه گرونیه ولی منه بدبخت چیکار کنم اخه .پیرشدم اینجا حتی نمیتونم باشوهرم ازاد باشیم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مونده تا خونتون تکمیل شه؟

تازه زیره تیره.درست نمیکنه شوهرم.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

وااااای خداااایا ... بازم این معضل همیشگی زندگی با مادرشوهر    

میفهمم دقیییقا چی میکشی عزیزم

خدا یه روحیه ی قوی بهت بده ... ادم پییییر میشه تو زندگی مشترک با مادرشوهر ... خیییلی نامردی میکنن بعضی هاشون ... میدونن دارن دختر مردمو زجر میدن ولی همچنان ادامه میدن

.

درکت میکنم خیلی سخته من خونه مادر شوهرم بودم ساعت ۸ از خواب بیدار میشدم جارو کرده بود ظرفا رو شسته بود گرد گیری کرده بود ناهارشم اماده بود میگفت بعد از نماز دست به کار ناهار میشم اون وقت من باید بیکار و بی عار میگشتم تو خونه نگاه هم میکردیم اخرشم اخم و تخمش رو من بود توقع داشت منم از ۴ صبح ور دلش بشینم 

ایشالا بزودی جدا شی ازشون

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
برو ي اتاقزاجاره كن اون بنده خدا هم خسته شده از اشپزي حتما 

بابا دوروزه که سرسنگینه همه کارارو خودش میکنه وگرنه کارای خونه با منه کارای تو حیاط با اون