2777
2789
عنوان

ببینید چه بلایی سر لباس قشنگم اومد

1078 بازدید | 20 پست

لباس حنابندونمو میگم 600 خریده بودم از جمهوری ولی الانم از قیمت نیافتاده میخواستم بفروشمش ولی خواهرشوهرم گفت دوستم عروسی میخواد بره لباس نداره یکی از لباساتو میدی منم چون لباسی ک به اندازش بخوره نداشتم گفتم اینو میدم ولی مواظب آستیناش باشه چون همش توره اگه پاره بشه دیگ فایده نداره اونم گفت نگران نباش ادم امانت داریه. حالا بعد عروسی برگشته گفته سالمه چند روز بعدک دیدمش از هر دو تا زیربغل و بازو به عالمه پارگی داشتاعصایم خورد شد ک حتی عذرخواهی هم نکرده منم میخوام 100 تومن ازش خسارت بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اصلا صد تومن ارزششو نداره كه ابروي خودتو ببري و پشتت حرف باشه  فقط زباني بهش بگو ناراحت ...

عزیزم اگه بهم میگفت پاره کردم میگفتم عیب نداره اما برگشته میگه سالمه درحالیکه از 10 تا جا پاره شده بخدا حرصم گرفت

عزیزم اگه بهم میگفت پاره کردم میگفتم عیب نداره اما برگشته میگه سالمه درحالیکه از 10 تا جا پاره شده ب ...

خوب ازش پول بگيري كه درست نميشه 

ازش پول بگيري ام ميره همه جا ميگه اين اباسشو سالم پس دادم ولي صد تومن ازم پول گرفت 

اولشم گفته بود مجاني ميدم بهت

من باشم عمرا پول نميگيرم

خوب ازش پول بگيري كه درست نميشه  ازش پول بگيري ام ميره همه جا ميگه اين اباسشو سالم پس دادم ولي ...

پس خودش بده یه خیاط خوب درست کنه من این لباسمو خیلی دوس داشتمش ناراحت شدم ک این طورییش کرد من به اعتبار خواهرشوهرم بهش دادم

اخه دوست خواهر شوهر؟ خواهر شوهر خودش ادمه که دوستش ادم باشه؟ دوست عزیز ساده نبودی ضررم نمیکردی واسه چی چیزی که دوست دارینو میدین مردم؟ من هیچی از هیچکس نمیگیرم هیچیمم به هیچکس نمیدم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩