2777
2789

دوشتم ارشد علوم تربیتی خوند . ازمون استخدامی هم شرکت کرد با اینکه فرزند شهید هم بود بازم پذیرش نکردن.  الان انقد نیرو مازاد دارن که اونایی هم که میگیرن به زوره 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوشتم ارشد علوم تربیتی خوند . ازمون استخدامی هم شرکت کرد با اینکه فرزند شهید هم بود بازم پذیرش نکردن ...

به نظر من که نیرو هم کم دارن من شهرستانم 

پس میگید من نخونم این رشته را میخواستم برم بدون کنکور میام نور ثبت نام کنم

قبولی تو ازمونش سخته و تعداد محدودی میخوان مثلا یه نفر تو یه استان .اگه میخوای واقعا معلم بشی برو دا ...

اخه عزیزم سنم به دانشگاه فرهنگیان نمیخوره مامتولد ۷۲ ام  راه حل دیگه ای ندارم خیلی ناراحتم

در کل بدون با علوم تربیتی بیشتر معلم میشن تا روانشناسی . روانشناسی بیشتر حوزه مشاوره هست تا معلمی . ولی الان معلم شدن فقط فقط اشنا میخواد تو مدارس نه ازمون نه چیز دیگه 

به نظر من که نیرو هم کم دارن من شهرستانم  پس میگید من نخونم این رشته را میخواستم برم بدون کنکو ...

منم خودم این رشته رو پیام نور خوندم . اصلن وقتت رو نذار برای این رشته از من میشنوی باز خودت صلاح میدونی عزیزم 

من الان هم مهد کودک دارم هم معلم پیش دبستانی در اموزش و پرورشم .ولی برا رسمی کردنمون حی امروز فردا م ...

کی جواز مهدتو گرفتی چ سالی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره .باید بری بهزیستی و درخواست بدی بدم مصاحبه و گزینش و این مراحل ولی اگه سابقه کار داشته باشی سریع ...

لیسانس چیا باید داشته باشی جواز بدن بهت؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.