2777
2789
عنوان

خوشگلای خوشتیپ

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانومای که موهای لخت و روشن دارن خیلی خوشم‌میاد نمیدونم چرا البته بعضی هاشون واقعا شیکن از خانوما ...

خودشونو گرفتن یعنی چی؟

من خودم واقعیتش اصلا با بقیه قاطی نمیشم

کلا شخصیت درون گرای دارم

کسی بیاد باهام صحبت کنه باهاش حرف میزنم چیزی بپرسه بهش میگم و گرم باهاش برخورد میکنم

ولی اصلا ادمی نیستم که خودم با بقیه گرم بگیرم برم بینشون باهاشون حرف بزنم اصلااا

نمیدونم این اسمش گرفتن خودت هست یا نه ...

من از اونایی که یه آرامش خاصی دارن،لطیفن،اونایی که باهاشون حرف میزنی آروم میشی خیلی خوشم میاد

یه دوستی دارم اینجوریه

حالا خودم حسابی شیطونم همش دلم میخواد مثل دوستم باشه ولی نمیشه،لامصب انگار تک تک سلولای بدن من بیش فعالی دارن😂،بعد که نمیتونم مثل دوستم بشم بهش حسودیم میشه😌

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خودشونو گرفتن یعنی چی؟ من خودم واقعیتش اصلا با بقیه قاطی نمیشم کلا شخصیت درون گرای دارم کسی بیاد ...

نه بعضی ها خیلی ادعا دارند حسشو‌دریافت میکنم واقعا وقتی کنارشون هستم راحت نیستم انگار تو نقشن عزیزم نمیتونم سازگار باشم باهاشون مدام پز میدن یا خودشونو‌دست بالا میگیرن خیلی رفتار چیپیه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

از آرایش غلیظ بیذارم،آرایش ملایم فقط در حدی که رنگ و روی آدم رو خوب کنه میپسندم

از خانومایی که صدای کلفتی دارن و لاتی حرف میزنن هم خوشم نمیاد

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

آها من از اونایی هم که پوششون زننده ست خوشم نمیاد

مثلا امروز رفتم بیرون،یهو باد زد خانومی که از روبه رو داشت میومد مانتوش رفت بالا گنش معلوم شد،خیلی بدم اومد،خب به نظر شیک پوشی با بیرون ریختن بدن فرق میکنه ولی مناسفانه امروزه اینا با هم یکی دونسته میشه غالبا،خب خانوم محترم حواست به آخرین دکمه مانتوت باشه که کجاست

من خدا رو هزاران بار شکر میکنم نمیگم خیلی خوبم ولی خدا هم به اندازه کافی بهم زیبایی داده هم اینکه به لطف ورزش یه هیکل متناسب رو به خوب دارم فقط تنها چیزی که باعث میشه غبطه بخورم نسبت به خانومایی که میبینم اینه که من دوست داشتم سینه هام بزرگتر بودن😔