2777
2789
عنوان

بعد زایمان چرا اینقدر بده؟ 😭

995 بازدید | 65 پست

دوستان چند روز بعد زایمان طول میکشه تا آدم بحال عادی برگرده؟ 

من سه روزه سزارین شدم مدام دل پیچ دارم سوزش بخیه ها و درد جمع شدن رحم و تهوع شبانه و بی اشتهایی و خونریزی هم هست. بچه که کلا رو دست شوهرم و مادرشوهرمه. ولی گریه که می کنه دلم براش ریش میشه 😭😭 سینه هام درد می کنه و بچه هم درست شیر نمیخوره. هورمونام قاطی شده دلم میخواد بمیرم 😭😭😭 

خیلی سخته چند ماه اول

کنار میای بالاخره

درداتم خوب میشه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط چند ماه دیگه وقتی تاپیک زایمان زدن نگی هیچچچچچچچچچ دردی حس نکردما خخخخ

انگار رفتم بچه خریدم و برگشتم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من چهل روزه زایمان کردم. یه یه هفته ای هست برگشتم به دوران اوجم😁

ولی راست میگی خیلی وضعیت داغونیه. ادم تو شوکه اصلا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

فقط چند ماه دیگه وقتی تاپیک زایمان زدن نگی هیچچچچچچچچچ دردی حس نکردما خخخخ انگار رفتم بچه خریدم و ب ...

باز شیوا اومد😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...