2777
2789

میشه بگین دوره هاتون تا دوره ی بعد چند روز طول میکشه؟؟؟

برا من یه ماه ۳۳ روزه س یه ماه ۳۸ یه ماه ۳۵...

توی همین رنجه معمولا....به این میگن نامنظم آیا؟؟؟

اگه نی نی دار شدین تخمک گذاری تون چندمین روز بوده؟؟؟

🌷🌸🌹💐🌻🌺🌷⚘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامنم همینطوره . بارداریم تو روز نوزدهم بیستم بود. من نمیدونم این نامنظمه یا منظم ولی از اول همین بوده دکترم سونو نوشت چیزی نبود . تو مجردیم یادمه تا ۹۰روز نشدم الان شش ماه قرص میخورم شش ماهم همون ۳۰ ۳۵ ۴۵ اینجوریاست

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
برامنم همینطوره . بارداریم تو روز نوزدهم بیستم بود. من نمیدونم این نامنظمه یا منظم ولی از اول همین ب ...

راستی همون ماه اول اقدامم باردارشدم

برای منم همینطوره 

تو ماشین حساب تخمک گذاری تاریخ پریودمو میزنم دقیق میگه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
برامنم همینطوره . بارداریم تو روز نوزدهم بیستم بود. من نمیدونم این نامنظمه یا منظم ولی از اول همین ب ...

اووووووومممممم منم سونو کردم گفت سالم سالمی😎

امان از شَک...😥

من شوهرم یکماه بعد عروسی رفت تهران الان ۷ماهه هروقت میاد یا هفته ی اول پاکیمه یا هفته ی اخره که بعدش پریود میشم....اینماه فقط تا روز بیستم پاکیم هست....داشتم سرانگشتی حساب میکردم ببینم چجوریاس😉

من که تجربه بارداری ندارم...

ولی من ۳۵ روزه ۳۸ روزه بودم...

والا سونو حسابی رفتم...ازمایش کامل تا ذخیره تخمدان...

همه چی اوکی بود..‌.

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
اووووووومممممم منم سونو کردم گفت سالم سالمی😎 امان از شَک...😥 من شوهرم یکماه بعد عروسی رفت تهران ...

یه شب درمیون باید نزدیکی داشته باشید