2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازگشت ب بیست سالگی (چینی)ولی بازیگراش خیلی خوشگل و نازن

سینمایی هندی kp (راجب اعتقادات و فرهنگ و..)واقعا جالبه

سینمایی کره ای برف تابستان(راجب غنیمت دونستن فرصتا ی زندگی..اصلا ابکی نیست) یکم غم انگیزه

پیش از ان ک به خواب بروم با بازی نیکول کیدمن..

خاطرات آلیس..

دوخواهر(کره ای)راجب خودکشی و تاثیرش رواطرافیان..خودم اینو ندیدم

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم

دفتر یادداشت رو فک کنم همه دیدن..

The help خدمتکار(محصول بریتانیا)واقعا قشنگه..

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم

راسستی....

کاراموز(شاگرد)  هم جالبه و آموزنده..اسم شخصیت اصلیش بن بود

نه میترسم🤐🤐

زیاد ترسناک نیست بیشتر هیجان انگیزه 

از شما چه پنهون خودمم از فیلمای ترسناک اصلا خوشم نمی یاد😊

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️