2777
2789
عنوان

کمممممک لدفن

93 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من گلوم میسوزه و احساس میکنم دارم سرما میخورم.چیکارکنم که بیشترنشه و سرکوبش کنم این لعنتی روووو

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

یه قرص سرماخوردگی انداختم..درضمن من بچه شیرمیدم...راه حل لطفا

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نمك غرغره كن

مرسی حتمااا

دمنوش لیموترش تازه بخور

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

[QUOTE=69210694]دمنوش لیموترش تازه بخور[/QUOTE👍😍

اب نمک قرقره کن چهار تخم و چایی عسل با لیمو بخور خود نمک عسل و لیمو برای کشتن ویروس ها خوبه

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
فقططططط کلداکس یا کلداستاپ البته شیر میدی رو دیه نمیدونم با دکتر داروخانه مشورت کن 

همون قرس سرماخوردگبه؟؟؟؟

قرص

اب نمک قرقره کن چهار تخم و چایی عسل با لیمو بخور خود نمک عسل و لیمو برای کشتن ویروس ها خوبه

باشه عزیزم مرسی

همون قرس سرماخوردگبه؟؟؟؟

خیییییییلییییییی بهتره تو تا دونش رو بخوری سرماخوردگی میره که میره من همیشه همرام هس چون آلرژی هم دارم سرماخوردگی م افتضاحه هروقت احساس میکنم دارم سرما میخورم هشت ساعتی یکی میخورم رفع میشه 

اب جوش بزار توش لیموترش تازه با عسل مخلوط کن عالیه برا گلودرد

لیمو دیشب تموم کردم...نمیتونم برم بیرون الانم😭