2777
2789
عنوان

فروش لوازم خانه

289 بازدید | 33 پست

خانوما من میخوام بخاطر مهاجرت وسایل خونمو بفروشم خیلیم عجله ای شده.بهترین راه به نظرتون چه راهیه؟تو دیوار گذاشتم.ب یه گروه و چند نفرم سپردم ولی خبری نشده با اینکه قیمتو توافقی دادم.

کسی تجربه داره کمکم کنه؟یا چیزی ب ذهنش برسه که چطور زودتر بفروشم؟

سمساری خیلی ارزون میخره به جز اون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.

میشه ای دی تل گرام بدین ببینم چیا دارین؟

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
چه چیزایی داری؟چند وقت ازشون استفاده کردی؟کدوم شهری؟

اکثر چیزارو دارم.بعضیارو حتی پلاستیک روشونم در نیاوردم.مثل سایدم و ماشین لباسشوییمو و جارومو.اهوازم

بله تل گرام گروه بزنید ای دیشو هم بزارید اینجا ما هم تو گروها پخش می کنیم

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
من کرجم 😔

خب پست می کنه براتون