2777
2789
عنوان

باردار شدن با بچه 18،19 ماهه

385 بازدید | 32 پست
به نظرتون با داشتن بچه 18 ماهه میشه  دوباره باردار شد؟ به بخیه های سزارین شکم اول اسیب نمیرسه؟ کسی بوده چنین تجربه ای داشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه اول تون خیلی دوست داشتنیه که اینقدر سریع به فکر دومی افتادی؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
وای نه ترخدا چه جوری انرژی داری؟؟؟؟

من بچه اولم دست مامانم بزرگ شده میخوام تا مامانم سرپاست یه بچه دیگه هم بسازم ، البته هنوز بچه ام 18 ماهش نشده میخوام وقتی 18 ماهش شد اقدام کنم هنوز تردید دارم

من بچه اولم دست مامانم بزرگ شده میخوام تا مامانم سرپاست یه بچه دیگه هم بسازم ، البته هنوز بچه ام 18 ...

خوش به حالت که مادرت کمکته . ما که والا تو همین اولیشم موندیم 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....