2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیت شغلی و اجتماعی و اخلاق و خانواده  و البته کمی ظاهررر

اخلاق و خانواده خیلی خیلی مهم اول این دوتا بعد قیاففه و پول

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

پولو موقعیت اجتماعی صد درصد مهمتره .ظاهر در حدی که از طرف چندشت نشه و به دلت بشینه

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

الان من شوهر خوشگلمو ببرم در مغازه بدون پول یک کیلو گوجه گندیده بهم میده؟؟

اول ایمان بعد بعد شغل و پول و در اخر یه ظاهر مقبول و در یه سطح

البته این نظر منه فعلا

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
صدالبته ک ظاهر و زیبای  بخش مهمی برای انتخاب فرد نییییست و اون موقعیته ک خییییلی مهمه😂 خودم ن ...

اولش فکرکردم میخواین بگین صدالبته قیافه مهمه 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

خشگلی پس فردا برات نون و اب و شوهر و تکیه گاه نمیشه. ظاهر البته باید برات دلپذیر باشه. ولی اونچه که زندگی دو نفرو حفظ میکنه اخلاقشونه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

آیا شما میتونید برید قصابی و بگید ببخشید شوهر من خوشگله 2 کیلو گوشت بدید ؟؟؟

قطعا شغل مهمه به نظرم اینایی که تو کار قیافه و خوشگلین یا سناشون پایینه یا در مورد زیبایی سرخورده شدن و میخوان با شوهر خوشگل اعتماد به نفس نداشتشونو بدست بیارن ...