2777
2789
شرمنده خَيلي سوْال پرسيدم خدا بچه ات رو برات حفظ كنه

ممنون گلم ایشالله بزودی صاحب نی نی,سالم و ناناز بشی

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينم ميشه توضيح بدي؟؟

چون موقع اقدام پریود تاریخش بهم میریزه اینو دکتر داد گفت اگه حامله نباشی سر موعد پری بشی

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
جنسيتشون معلومه؟؟؟ مشكلي نداشتن خدا رو شكر بچه ها؟ خطر سقط يا زايمان زود رس نيست با قرص؟؟؟

پسرن.نه خداروشکرهمه چیشون نرمال.خطرزایمان زودرس ک هست اما ن بخاطر قرص بلکه بخاطردوقلویی

❤💜
پسرن.نه خداروشکرهمه چیشون نرمال.خطرزایمان زودرس ک هست اما ن بخاطر قرص بلکه بخاطردوقلویی

من يه سقط داشتم و الان ٧ ماهه اقدامم

دكتر گفت قرص بخور به نظر شما استفاده كنم؟؟؟

چون شما تجربه داريد سوْال ميپرسم

الان ٣قولو بارداري؟؟؟

بله 

دکتر گفت یکیشو باید از بین ببری ۳ تایی سخته ولی من قبول نکردم

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...