2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دقیق منظورتون چیه ولی خواهر شوهرم 12سالشه هنوز کلاس دوم احتمالا بره البته استثنایی تو یادگیری کنده ولی زبونش یه متره

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

والا وقتی دنیا اومد چیزی متوجه نشدیم.تا اینکه رسید به پنج شش ماه که دیدیم اصلا نمیتونه گردن بگیره بعدها موقع نشستن شد ولی نتونست موقع راه رفتن هم همچنین.یادمه چهارسالگی راه رفت و مرتب زمین میخورد.الان سیزده سالشه یکم تو راه رفتن مشکل داره و در تکلم طفلی خیلی انرژی میذاره.ولی ذهنی اوضاع بد نیست در حدی که مدرسه عادی میره.در کل بخوام بگم بدن منقبضی داره.انگار اصلا انعطاف نداره

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
یعنی سفتی داره؟دست و پاهاش رو سفت میگرفت بچه گیاش؟

نه نه اتفاقا برعکس اوایل خیلی شل بود بعد اینکه بدن شروع کرد به سفت شدن انگار زیادی عضلاتش سفت شد.یه چیز جالب در موردش اینکه ریاضیش عالیه و ذهن خلاقی واسه حل مسائل داره.ولی دستش خیلی کنده و یکم تو مشق و املا عقب میمونه

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
عزیزم کی کند ذهنه؟ببخشید ناراحت شدم پرسیدم

دخترم سرش کم رشد کرده.بدنش سفتی داره رو پنجه هاش راه میره .حرف نمیزنه.ولی حرفامون رو متوجه میشه.رفتارش تقریبا عادیه ولی حرف نمیزنه.میخوام بدونم مند ذهنه یا نه.شاتزده ماهشه

دخترم سرش کم رشد کرده.بدنش سفتی داره رو پنجه هاش راه میره .حرف نمیزنه.ولی حرفامون رو متوجه میشه.رفتا ...

دکتر بردین؟