2777
2789
دخترم سرش کم رشد کرده.بدنش سفتی داره رو پنجه هاش راه میره .حرف نمیزنه.ولی حرفامون رو متوجه میشه.رفتا ...

عزیزم راه رفتن رو پنجه ک دلیل کند ذهنی نیست.یادمه تاپیک زده بودی منم تو تاپیکت گفتم پسرم 15ماهشه هنوز حرف نمیزنه.

اتفاقا منم چند روز پیش بردم بهداشت گفت دور سرش زیاد رشد نداشته نمیدونم چرا حواسم پرت بود انگار ک نپرسیدم چند سانته و باید چقدر باشه...

ولی میگی ک متوجه میشه مگه بچه کند ذهن تو این سن متوجه میشه آخه.نگران نباش دکتر متخصص بردی؟

والا وقتی دنیا اومد چیزی متوجه نشدیم.تا اینکه رسید به پنج شش ماه که دیدیم اصلا نمیتونه گردن بگیره بع ...

عزیزدلم

طفلک بچه

علت مشکلش رو نمیدونی عزیزم؟

ایا کاردرمانی و توانبخشی هم براش انجام شده؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوار عصب و عضله گرفتین .یعنی دستاش باهم هماهنگه؟خوب دست دستی میکنه

اوه تا دلت بخواد یادمه خواهرم طفلی یه پاش پیش دکتر و بیمارستان بود.شریط اون موقش خیلی یادم نیست ولی الان واست بگم اینکه چشماشو نمیتونه تکون بده مثلا بخواد چپ وو راستشو نگا کنه باید سرشو بچرخونه.یا اینکه موقع راه رفتن انگار زانوهاش خم نمیشن و پاهاشو راست راست میندازه.عضلات زبون و چشماش یکم ضعیفن دیگه.مثلا سوتم نمیتونه بزنه یا زبونشو نمیتونه رو کامش نگه داره

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
اره یه بار.گفت برو باهاش تمرین کن 

ببر مرتب ببر.خواهر من هنوزم یه وقتایی میبره.بگو خودم بلد نیستم تمرین کنم شما تمرینش بدین

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
سر و صورت قد بچه دوماهه است .بدن شانزده ماهه

چه. ربطی داره دختر خوب سایز سر و صورت نمیگم مهم نیست هست ولی اگه دکتر چیزی نگفته دیگه چرا نگرانی؟دختر من شانزده ماهگی راه رفت ولی زود زبون باز کرد برادرزادم زود راه رفت دو سالگی حرف زد.نمیگم بیخیال باش ولی قکر و خیال بیخود نکن

چه. ربطی داره دختر خوب سایز سر و صورت نمیگم مهم نیست هست ولی اگه دکتر چیزی نگفته دیگه چرا نگرانی؟دخت ...

دکترا هیچی به ادم نمیگن فقط میگن انشاله خوبه خوب میسه.ولی خودشون مبدونن چخبرع