2777
2789
عنوان

امروز آخرین روز زندگی منه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 116 پست
سلام خوجیل موجیل😍😍😍 چیطوری یا نع😃😍

چیطورم.😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح سر کاریم و عصر خسته و کوفته کار خونه . چیزی وقت نداریم که کاری کنیم. فقط باید عادت کنیم غیبت نکنیم و نماز اول وقت یادمان نره.  دیگه اینکه توکل به خدا . برای او نفس بکشیم.

میخوام شاد باشم.. مهربون باشم.. عزیزامو هیچوقت ناراحت نکنم.. همیشه حمایتشون کنم.. به خودم برسم خودمو ...

منم میخام ولی تا یه اتفاق بد میفته به هم میریزم جالبه كه ما برای چیزای خوب كم خوشحالی میكنیم  ولی برای چیزای بد كلی غصه میخوریم 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.
انقدر زمان واسه خواب هست...😁😁

😴😴😴😴😴😴😴😴😴

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
بخاب بعدا بیدار شدی فک کن روز اخرته متحول شو

😂😂😂😴😴😴

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اینجوری نه حرف کسی برام مهمه نه چیزای بیخودی که ادم الکی بخاطرش روزشو خراب کنه.. روز اخری فقط میخوام ...

کاملا درسته

موفق باشی😊

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
دوستان توروخدا تاپیک اخرمو بخونیدهمین ک بخونیدبرام کافیه😔😔😔

باشه عزیزم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
منم سعي كردم خيلييييي ولي فقط شعار دادم  انشالله تو بتوني  ك مطمننن ميتوني عزيرم

دقیقا . مثل من هر وقت اومدم عملی کنم این جمله رو بچه ها و شوهرم به معنی واقعی گند زرن بهش. تا وقتی بچه تو خونه باشه همینه روز و زندگی برای خودت نداری. نمونش همین الان که پسرم گند زد به روز من و پدرش

من اگه بدونم آخرین روز زندگیمه از هر حرکتی می ایستم    

یعنی هیچکسو دوست نداری که بخوای باهاش باشی یا اصلا نمیخوای روز اخری شاد باشی؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑