2777
2789
عنوان

چقدر يه ادم ميتونه نامرد باشه

485 بازدید | 17 پست

عقدم مشكل داشتيم بابام ميگفت ادم نيس من اصرار داشتم ميتونم باهاش زندگي كنم يه شهر ديگه بود واسه كارش گفت تا جهاز بگيري بيا بريم باهم زندگي كنيم  خانوادم راضي نميشدن خيليييي اصراااار كردمم

رفتيم خونه گرفتيم ديشب وسايلم جمع كردم جلو بابام گذاشتم تو ماشين رفتيم تا اون شهر ٢ ساعت راهه رسيديم بحثمون شد كلي تهديد به كتكم كرد و فحش بهم داد بعد هم برگشتيم شهرمون من جلوو در خونمون انداخت پايين

رو نداشتم برم تو خونه گفتم برو من يه كاري ميكنم نصفه شب وسط خيابون بودم تا امد بردم يه جايي خونه دوستش كه خاليه تنها ، نميخواستم نصفه شب پدر مادرم و نگران كنم وقتي اومدم اينجا گوشيم زدم ش ارژ نگاه كردم ديدم زنگ زده به پدر و مادرم نصفه شب

به مامانم زنگ زدم ديدم بهش گفته دعوامون شده بيا سر كوچه مامانمم گفته خودت مشكلتون حل كنيد 

مامانم هم بهم گفت تصميم گرفتي بري باهاش زندگي كني ميري زندگي ميكني 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر هنوز دختر هستی برگرد خونتون ، نمیگم جدا شو ، اما بیشتر به خودتون فرصت بده بیشتر فک کن

خانوادت میگن خودت حل کن اما مطمعنم برگردی ، در رو روت باز میکنن

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

عزیزم دوتا تاپیک زدی همین موضوع رو گفتی.

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین