2777
2789

نمیدونم برم یا بمونم سال بعد😣😣

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ صرفا  میخای  بری دانشگاه، برو  ولی دنبال  کار نباش  برا رشته ت، اگر واقعا  میتونی  بخونی  و انگیزه  داری  بخون  برا ریزگروه  پزشکی حتی آزاد هم خوبه

ناخن کار نی  نی سایت 💅

بمون سال بعد انچنان رشته تاپی و دانشگاه تاپی قبول نشدی که بعدادلت بسوزه دراین حد رو سال بعد هم حتما میاری ولی بخون حد اقل این رشته هایی که بازار کار ندارن دولتی قبول شی بابتشون هرترم خداتومن پول ندی

همون خودم تحقیق کردم هیچ کاری نیست براش بشینم بخونم سال بعد بهتره😕😕😕

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
همون خودم تحقیق کردم هیچ کاری نیست براش بشینم بخونم سال بعد بهتره😕😕😕

اگه قصد خارج رفتن داری اره چلی تو ایران هیچ آینده ایی نداره مگه اینکه تا دکترا بخونی استاد بشی اما اگه قصد رفتن از ایران داری اینجور رشته ها رو سریع قبول میکنن