سلام خانم.وقت بخیر.
اگر یادتون باشه شما اشکال وارد کردید به توسل به شهدا.گفتید که جواب درستی ندارم و تاکید فراوانی بر روایات و ثقلین ددشتید.و اما جواب شما طبق روایات صریح و قواعد اصولی:
قرآن میگه ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون(۱۶۹.آل عمران)
و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیا ولکن لا تشعرون(۱۵۴.بقره)
شما فرمودی این آیات توسل نیست درست اما از همین آیات در کنار روایات توسل به شهدا و معصومین اثبات میشه.
اول کار دو بحث وجود داره که آیا توسل به شهدا شرک حساب میشه یا اشکال داره.اگر بگی شرک هست که روی یک گناه تاکید شده و به طریق اولی توسل به معصومین هم شرک حساب میشه که در این صورت حرف وهابیته.اگر بگی اشکال داره و حرامه هم بحث جدایی داره.
شما سردار سپاه اسلام سعد بن معاذ رو شاهد مثال آوردید در حالیکه اصلا شهید معرکه نبوده.بلکه در اثر جراحات جنگی رحلت میکنه.اگر نگاهی به تاریخ بندازید حرفی از شهادت سعد نزده که میگید سکرات مرگ.
روایاتی هم درباره آسودگی شهدا از عداب قبر وارد شده.من جمله:
_پیامبر(ص)فرمودند:من لقی العدو فصبر حتی یقتل او یغلب لم یفتن فی قبره.
کسی که با دشمن رو به رو شود و پایداری کند تا کشته شود یا پیروز گردد در قبر خود معذب نگردد.(وسائل الشیعه.ح ۱۰۶۶۲)
_پیامبر(ص) در پاسخ به سوال درباره گرفتار نبودن شهید در قبر فرمودند:کفی ببارقه السیوف علی راسه.
درخشش برق شمشیرها بر فراز سر او برای عذاب وی کافی است.(کنز العمال.ح۱۱۱۳۸و۱۱۷۴۱)
شما فرمودید فقط ائمه و اولیای تایید شده حضرات معصومین.اما روایاتی که عمر بن خطاب از عموی پیغمبر(ص) طلب دعا و خیر میکنه رو نادیده گرفتید.
حضرت زهرا پس از شهادت حمزه عموی پیامبر از خاک قبر ایشان تسبیح درست کردند و بر سر قبر حمزه میرفتند.
اینجا باید یه نکته گفته بشه و اینکه منابع استخراج احکام در فقه شیعه چهار چیز هست.کتاب.سنت.عقل و اجماع.منظور از سنت گفتار یا عمل یا تقریر معصوم هست.و الی یوم القیامه برای ما حجته.یعنی نیازی نیست که تو هر اتفاق و زمانی این کار تکرار بشه.همان یکبار کفایت میکنه.این عمل حضرت زهرا برای ما حجت حساب میشه.
حرف از اولیای الهی زدید.مگر شهید غیر از ولی خداست،؟؟؟شهید که طبق گفته رسول الله نظر میکند به وجه الله.تمامی گناهانش با ریختن اولین قطره خونش به زمین پاک میشه.و این نظر به وجه الله برای هر نبی و شهیدی راحت است.
اشکال کردید به شهدای دفاع مقدس،باز هم درروایت اومده که پیامبر فرمودند:من قتل دون اهله ظلما فهو شهید،من قتل دون ماله ظلما فهو شهید،من قتل دون جاره ظلما فهو شهید،و من قتل فی ذات الله عزوجل فهو شهید.(کنز العمال.ح ۱۱۲۳۷)
یا بازهم فرمودند من قتل دون مظلمته فهو شهید.یعنی هر که در راهددفع ستم از خود کشته شود شهید است.(کنزالعمال.ح۱۱۱۹۷)
از جانب دیگه بخواهیم ببینیم،لقب سید الشهدا برای حضرت حمزه یا امام حسین یعنی چی؟آیا مقید گفته شده؟غیر از اینه که سرور تمامی شهدا اعم از زمان حضرت الی یوم الدین و با هر نوع ملیتی هستند؟اگر توسل به امام حسین اشکال نداره پس بازهم به طریق اولی توسل به دیگر شهدا هم ایرادی نداره.نه تنها شهدا بلکه هر مومنی که طبق روایت رسول خدا من مات علی حب ال محمد مات شهیدا.چه شهید جنگ باشه و چه شیخ مفید که شخصا مورد تایید امام زمان بودند.
و باز هم چطور ممکنه شهدا که یکی از شافعلن روز قیامتند تو این دنیا هیچ کاری از دستشون برنیاد و توسل بهشون مذموم باشه؟؟؟؟
از طرفی ایراد گرفتید به دعای مادر و قیاس کردید با توسل به شهید.جا داره بگم قیاس در شیعه به کل رد شده و اشکال داره.و روش اهل تسنن هست.
در دعای مادر اجابت فقط برای فرزند هست.اما درتوسل به شهدا و اولیا الله فراگیره و نه شخصی.