2777
2789
از دوستان عزیز مشهدی که یه دکتر خوب برا ریزش مو رفتن و نتیجه گرفتن کسی هست راهنمایی کنه؟ یکی از دوستان بود که گفت پیش یه دکتری رفته آخرای بلوار وکیل آباد و نتیجه گرفته اما اسم کاربریش و همین طور اسم و ادرس اون دکتر رو یادداشت نکردم و متاسفانه یادم نیست
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی رژیم گرفتم و خیلی وزن کم کردم،موهام شروع کرد به ریختن به طرز وحشتناک. زینک پلاس خوردم، دیگه کلا ریزشش خوب شد و تا الان که 4 ساله میگذره،دیگه موهام نریخت.
*یک مرد واقعی، همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مردِ دیگری با دخترش رفتار کند 😍😍
رویای زندگی عزیزم میشه آدرس یا شماره تماس از این دکتر بدی؟ مامان نازنین زهرا اتفاقا منم پیش دکتر لایق رفتم و خیلی خوب بوده فقط وقتاش خیلی دیر به دیره و سخت وقت میده
دلبر جان به نظرم میاد کمبود یه ریز مغذی باید باشه، آزمایش ویتامین دی دادم که سطحش پایین بود ، یه دوره ویتامین دی خوردم و یه کم بهتر شد، اما الان باز احساس میکنم زیاد شده، ضمن اینکه یه دختر 14 ساله دارم که اونم به تازگی موهاش میریزه ( توی حمام بیشتر)، الان دیگه نگران خودم نیستم یعنی از خودم یادم رفته برای دخترم میخوام ، یه کنترل بکنه ببینم کمبودش چیه و از الان جلوش رو بگیرم