2777
2789
عنوان

فتق ناف

423 بازدید | 17 پست

دوستان سلام.

دختر یه سالم نافش خیلی بیرونه چند بارم دکتر بردمش گفتن اگه تا چهارسالگی خوب نشد باید بیاری عمل...کسیا داشتین با این مشکل خوب شده باشه؟

عملش چه جوریه سخته؟به خدا دارم دیوونه میشم 😢😢

میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!

اینم بگم که باید پیش جراح میبردم؟دکتر خودش گفت که چهارسالگی بیار عمل

میدونی عجیب ترین جایه زندگی اونجاست که هرکاری میکنن تو نباید به دل بگیری ولی با کوچیکترین حرفت اونا ناراحت میشن!!!

من 

من دکتر گفت تا ۴ سالگی باید عمل بشه بعد خوب نشدم 

بردن دکترم خواست عملم کنه بابام نذاشته و ۷ سالگی خوب شده 

عزیزم این تجربه ی شخصی بود نه توصیه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  من دکتر گفت تا ۴ سالگی باید عمل بشه بعد خوب نشدم  بردن دکترم خواست عملم کنه بابام نذ ...

یعنی الان اصلا معلوم نیست...کاش مال دخترمم خوب بشه فکر عملش دیوونم میکنه

نه اتفاقا نسبت به بقیم خیلی فرو رفته تره 🙄🙄 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

دختر من فتق ناف داشت مامانم رو نافش باند رو چند لا ميكرد ميذاشت روش چسب ميزد و سر ناف بند با مامانم دعوا داشتيم چون من ميكندم چسبارو بعد يه مدت خود بخود خوب شد به نظرم صبر كن خوب ميشه جراحى فك نكنم لازم باشه

آرزو میکنم که به آرزوت برسی 🥰

برا پسرعمو من خیلی نافش بیرون بود نزدیک دو سه سانت.من همیشه ازش میخندیدم.اما یدفغه خوب شد.البته خیلی لاغر بود یکم ک تپل تر شد درست شد اما هنوزم لاغره ها.

دختر من فتق ناف داشت مامانم رو نافش باند رو چند لا ميكرد ميذاشت روش چسب ميزد و سر ناف بند با مامانم ...

خدا کنه همینطور باشه مادرشوهر منم سکه بست اما خوب نشد

برا پسرعمو من خیلی نافش بیرون بود نزدیک دو سه سانت.من همیشه ازش میخندیدم.اما یدفغه خوب شد.البته خیلی ...

عزیزم  دختر منم همش باهاش بازی میکنه خخخخ

من اینو شنیدم از قدیمیا اما امتحان نکردم. س سکه غز این پول خردا.بذار رو ناف بچت بعد با ی پارچه ببند ...

ممنون عزیزم باید دوباره انجامش بدم 

نگران نباش درست میشه انشالله

ممنون عزیزم  انشالا 🌸