2777
2789
عنوان

جلوگیری از بارداری با آ یو دی

110 بازدید | 6 پست

سلام خانمها. میخواستم نظرتون و تجربتون رو در مورد استفاده از آی یو دی بدونم. مثلا اینکه راست میگن که خونریزی میاره؟ چه مارکیش خوبه؟ کی بذاره خوبه(بهداشت یا دکتر)؟ نظم پری با آی یو دی چطور میشه؟ اصلاً این روش بهتره یا روشهای دیگه؟ درصد موفقیتش در جلوگیری چقدره؟ اون نخی که آویزونه آدم رو اذیت نمی کنه؟ گذاشتنش سخته یا نه؟ و هزینش چقد میشه؟

ممنون میشم هر کی تجربه ایی در این زمینه داره در اختیار من و سایر دوستان قرار بده

بر گذشته حسرت آوردن خطاست...

عزیزم همه اینایی که پرسیدی از ادمی تا ادم دیگه متفاوته

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ایودی باردار شدم چکاپشم مرتب میرفتم

الانم پسرم داره این وسط راه میره 😁 من نمیگم روش بدیه

نه اتفاقا خیلیم خوبه ولی بشرطی که این وسط جزو اون چند درصدی که حامله میشن قرار نگیری

از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم