2777
2789
عنوان

قی کردن چشم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7984 بازدید | 35 پست
فردای روزی که به دنیا اومد تو همون بیمارستان ختنه کردیم. خیلی راضیم. خودشون اونجا مشاوره دادن که ال ...

چقدزود ختنه کردین پسر من تا چهل روز گی زردی داشت بعد اسهال شدید شد تا یک ماه همش تاخیر افتاد

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببره دکتر اگه مجاری اشکش باشه باز نشه بعد میل میزنن براش 

الان سه سالشه... همون موقع خوب شد... ☺

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
چقدزود ختنه کردین پسر من تا چهل روز گی زردی داشت بعد اسهال شدید شد تا یک ماه همش تاخیر افتاد

ما هم معمولا دو ماهگی پسرامون رو ختنه می کنیم ولی تو بیمارستان با توضیحاتی که دادن ، دیدم خیلی خوبه که همون موقع ختنه بشه. الانم کاملا خوب شده.

حالا میگن ختنه برای زردی هم خوبه و باعث میشه زودتر زردی خوب بشه. تا حالا از دو سه تا متخصص نوزاد شنیدم این مطلبو

فردای روزی که به دنیا اومد تو همون بیمارستان ختنه کردیم. خیلی راضیم. خودشون اونجا مشاوره دادن که ال ...

چه خوب منم به شوهرم میگم انشاا...به دنیا اومد ختنش کنیم میگه نه ۴یا۵ماهگیش بتونم راضیش کنم تا اونموقع که خوبه مرسی عزیزم از راهنماییت😊😊

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
ما هم معمولا دو ماهگی پسرامون رو ختنه می کنیم ولی تو بیمارستان با توضیحاتی که دادن ، دیدم خیلی خوبه ...

اینجا ی متخصص اطفال بردم گفت تا زردیش خوب نشده نبر بار اسهال شد دوباره گفتن تا خوب نشده نبر

چه خوب منم به شوهرم میگم انشاا...به دنیا اومد ختنش کنیم میگه نه ۴یا۵ماهگیش بتونم راضیش کنم تا اونموق ...

۴ - ۵ ماهگی چون بچه بیشتر تحرک داره و بیشتر دست و پاشو تکون میده، بیشتر اذیت میشه و درد میکشه ولی اون اولا چون هنوز عروقش کامل نشده کمتر درد رو میفهمه.

البته خود دکتر کامل معاینه می کنه اگر بچه شرایط ختنه رو نداشته باشه میگه فعلا برا ختنه کوچیکه. 

چون تو بیمارستان بجز پسر من یه نوزاد دیگه رو هم برای ختنه اورده بودن ولی دکتر اونو ختنه نکرد. گفت فعلا برای ختنه کوچیکه.

چه خوب منم به شوهرم میگم انشاا...به دنیا اومد ختنش کنیم میگه نه ۴یا۵ماهگیش بتونم راضیش کنم تا اونموق ...

شوهر منم اولش نمیذاره میگه 4 5 ماهگی بچه میگه ضعیفه ی وقت ی طوریش میشه

دو سه نفرم بودن از نزدیکامون زود برده بودن انحراف پیدا کرده بود دوباره بردنشون دکتر گفته بود خیلی زود بردین دیگه بعدش گفت الان اصلا نمیبریم

شوهر منم اولش نمیذاره میگه 4 5 ماهگی بچه میگه ضعیفه ی وقت ی طوریش میشه دو سه نفرم بودن از نزدیکامون ...

من دوستم برده خوب بوده شاید بد پوشک میکردن طفلی بچه رو

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
۴ - ۵ ماهگی چون بچه بیشتر تحرک داره و بیشتر دست و پاشو تکون میده، بیشتر اذیت میشه و درد میکشه ولی او ...

خواهر شوهرم پسرش یک سالو نیمش بود ختنه کرد تو خونه انقد خوب بود اصلا انگار نه انگار ختنه شده بود ختنش کردن خوابید بیدار که شد از دیوار راست بالا میرفت

من دوستم برده خوب بوده شاید بد پوشک میکردن طفلی بچه رو

آخه واسه دو سه نفر اتفاق افتاده

ی دکتر میاد تو خونه ختنه میکنه اینجا میگه فرق نداره الان ی جوری ختنه میکنن اصلا اذیت نمیشن بچه ها اول بذارین ی چن وقتی بگذره مطمئن بشین بچه عفونتی چیزی نداره بعد ختنه کنین

ای بابا هر تاپیکی درباره نوزاد زده میشه میان دستورا سنتی و حرفای قدیمیارو توصیه میکنن.

پس این همه دکترا دود چراغ خورد که چی؟بابا علم پیشرفت کرده قدیم اگه کاراشون درست بود ک اونقدر مریضی زیاد نبود.

نوزاد شوخی نیست که آخه.تاحالا هی میدیدم حرص میخوردم ولی دیگه نتونستم هیچی نگم.