2777
2789
عنوان

نکاتی در پریودی

9279 بازدید | 41 پست

خانوما بیایین یه سری نکات در مورد پریودی بگین 

و کارای بهداشتی 

هدفم مفید بودن تاپیک هس 

خودم بگم:

نوار بهداشتی بهتره از نوار بهداشتی های مای لیدی ، پنبه ریز ،پرمیس استفاده کنید 

پنبه ریز حرف اولو میزنه 

هتره

مبتونید روز های اخر پریودی از نوار بهداشتی مسافرتی ،یا پد بهداشتی استفاده کنید چون از پودر جذب کمتری بر خوردار  هستند و باعث عفونت کمتر میشن 

همیشه یه کیف کوچیک داخل کیف بیرونتون داشته باشین  ک توش ،دوتا نوار بهداشتی ،  قرص مسکن یا ژلوفن ،مفنامیک اسید  یا،،،،

ادامس و شکلات باشه 

در دوران پریودی بهتره حمام برید اما هرگز کف حمام نشینید 

این یه سری نکات بود میدونم شاید تکراری باشه برای بعضیا 

راستی کیااا از پد بهاشتی استفاده میکننند؟خوبه؟ قیمت چنده؟؟

شماهم تجربیات خودتون بگید

من استفاده میکنم

همیشه میزارم

البته تو روزای معمولی

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر مشکلی نداره خوردنش؟ من همیشه مامانم میده میخورم یه جا شنیدم چون سردیه رحمو سرد میکنه ترسیدم

البته من شیر و خرما یا شیر و زرده تخم مرغ و نبات میخورم دردو سریع میندازه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

بهتر کار سنگین نکنیم اینم از فادیا جون یاد گرفتم.😁

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

پد روزانه خوبه.. قیمتش 3..4هزار تومنه.  ِ20تاییش. ِِ

تو دوره پری نباید به هیچ عنوان دوش واژینال بگیرید... اب باعث عفونت میشه.. اب داخل واژن نره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

من ۳روز اول پریودی هیچ وقت حموم نمیرم بقیه روزاشومیرم

توی پریودیم تخمه پیاز هندونه اصلا نمیخورم

کمرمو با یه شال میبندم

چون تاریخم منظمه روز اول پریودم ازقبل پیش بینی میکنم و اون روز رو توخونه میمونم

خدایا شکرت