2777
2789
عنوان

خانما شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 118 پست
بچه ها تو تهران سمت غرب کجا هیئت هست برم نذری هم بده بخدا خیلی دلم نذری امام حسینو میخاد ؟؟؟؟؟

تاسوعا و عاشورا جایی میرین هیئت؟ 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
آره دقیقا ظهر وقته دکتر زنان داشتم رفتم یه چیزایی گفت  خیلی ناامید شدم دیگه دست ودلم به هیچ کار ...

ول کن دکترارو زیاد چرت میگن بسپار به خدا درس میشه بحق این ماه عزیز

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاسوعا عاشورا کی هستش

چهارشنبه پنجشنبس

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
من سالهاست رژیمم،و کم خوری عادتمه،تا همیشه سایز۳۶رو حفظ کنم.هر غذایی هم بگی میخورم فقط کم میخورم

آفرین دست راستت رو سر من

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ول کن دکترارو زیاد چرت میگن بسپار به خدا درس میشه بحق این ماه عزیز

تمام امیدم به خودشه 😔😔😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم اگه باشه حتما میرم 

به این خاطر پرسیدم که اگر براتون مقدوره این دو روز رو برین مسجد ارک تهران. مترو خور هم هست. از ساعت ۸ صبح. ناهار هم در حد خیلی وسیعی نذری میدن. عزاداریشون هم عالیه. با مداحی حاج منصور ارضی.

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
دوازده تومن البته کشتار روز منجمد نمی دونم

منم پنجشنبه مرغ خریدم ۸۵۰۰ تهران هستم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍