2777
2789
عنوان

خانما شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 118 پست
خسته ام الان سرکار تعطیل شدیم هیچی ندارم😭😭 کاش یکی برامون نذری میاورد😳 نمیدونم چی درست کنم

املت 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته ام الان سرکار تعطیل شدیم هیچی ندارم😭😭 کاش یکی برامون نذری میاورد😳 نمیدونم چی درست کنم

سیب زمینی سرخ کن با نون سس نوشابه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
منکه هیچی نذاشتم خودمم نه صبحانه خوردم نه ناهار گشنگی دارم هلاک میشم دلم به شدت غذای نذری میخاد ولی ...

چرا امروز چیزی نخوردی گلم نکنه توام مثل من اعصاب نداشتی خخخ

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
مسجد ماهم هرسال نذری میده یعنی جلوی در صف میبندن بلد ک در باز میشه حمله میکنن تو😂البته سوتفاهم نشه ...

نه عزیزم. برای ما تو هیئتیه که همسرم از بچگی با دوستاش تشکیل دادن. هر شب هم یکی از دوستان هزینه یا پخت  نذری رو تقبل میکنن. هیئت کوچیک و کم‌جمعیته اما خیلی با صفاست

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
نه عزیزم. برای ما تو هیئتیه که همسرم از بچگی با دوستاش تشکیل دادن. هر شب هم یکی از دوستان هزینه یا پ ...

ای جانم خوش ب سعادتتون

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
نه عزیزم. برای ما تو هیئتیه که همسرم از بچگی با دوستاش تشکیل دادن. هر شب هم یکی از دوستان هزینه یا پ ...

کجاست ماهم بیایم😍

با آن همه دلداده ، دلش بسته‌ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..    
سیب زمینی سرخ کن با نون سس نوشابه

مرسی اینم فکری امیرم دوست داره 

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
چرا امروز چیزی نخوردی گلم نکنه توام مثل من اعصاب نداشتی خخخ

آره دقیقا ظهر وقته دکتر زنان داشتم رفتم یه چیزایی گفت  خیلی ناامید شدم دیگه دست ودلم به هیچ کاری نرفت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍