2777
2789

دخترام پنج ماه رو تموم کردن و رفتن تو شیش ماهگی ، یه ماهه بهشون فرنی میدم ، از کی میتونم سرلاک هم بدم ، و کدوم سرلاک بهتره ، ممنون میشم جواب بدین😘

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

والا دکتر پسر من که کلی دعوام کرد گفت از این چرت و پرتا به بچه ندین.

گفت هر چیزی که تو قوطی کردن و تبلیغ مقوی بودنش رو میگن نخرین 

گفت مطمئن باش که سالم و تازه نیس پس نده به بچه ت

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دختر من دوسالشه ودکتر گفت بهش سرلاک بدم وتاکید کرد که خوبه جون بچم چیزی نمیخوره 

یادمه اولبن سرلاک رو از 6ماهگی دادم 

سرلاک برنج وشیر بود مزه فرنی میداد 

بری داروخونه خودشون راهنماییت میکنن که چه سرلاکی مناسب سنشونه

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
اتفاقا دختر من دوسالشه ودکتر گفت بهش سرلاک بدم وتاکید کرد که خوبه جون بچم چیزی نمیخوره  یادمه ...

گلم ینی شیش ماه کامل بود ؟ دخترتون با سرلاک وزن گرفت ؟؟؟

دوستم کاش میگفتی جناب دکتر پس چی بدیم تا بچه خوب رشد کنه

گفت غذاهایی که تو خونه خودتون درست میکنید بهتره.مثل فرنی، حریره بادوم و سوپ و ...

راستش من ماه ششم سر لاک برنج دادم تو وزنش هم خیلی تاثیر گذاشت ولی عوضش شیر نخورد.از شیر زده شد.دکترم دعوا کرد که به خاطر سرلاکه 

از وقتی سرلاکو ندادم دوباره شیرشو میخوره.

دکتر گفت تا یکسالگی فقط و فقط با شیر وزن میگیره بچه.اول باید شیر بخوره بعد غذا

گفت غذاهایی که تو خونه خودتون درست میکنید بهتره.مثل فرنی، حریره بادوم و سوپ و ... راستش من ماه ششم ...

مرسی گلم از وقتی که گذاشتی، راستش دخترای منم همینجوری شدن از وقتی بهشون فرنی دادم اصلا شیر نمیخورن 

مرسی گلم از وقتی که گذاشتی، راستش دخترای منم همینجوری شدن از وقتی بهشون فرنی دادم اصلا شیر نمیخورن&n ...

ببین دکتر پسرم یه دکتر خیلی معروف و با تجربه ست.گفت تا یکسالگی اصلا غذا جذب بدن نمیشه چون آنزیمی وجود نداره که اونو هضم کنه.واسه همین غذا رو کم کم میدن که معده ی بچه رو تحریک به ساخت آنزیم کنه.

بهم گفت اول شیر رو بده بعد از شیر سه قاشق چای خوری غذا سه قاشق چای خوری فرنی بده.

گفت اولویت با شیره.

بعد از یکسالگی برعکسه.اول باید غذا بخوره بعد شیر.

دوستم کاش میگفتی جناب دکتر پس چی بدیم تا بچه خوب رشد کنه

این تاپیک سال نودوششه😍

استارتردختراتون الان ماشالا بزرگ شدن خدابراتون نگهشون داره

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙