2777
2789
عنوان

تشنج نوزادان

291 بازدید | 9 پست

دوستان دخترم ٦ ماهشه ،به خاطر حالتي كه واسش پيش اومد دكترش گفته تشنج كرده،ميشه لطفا يه دكتر مغز و اعصاب كودكان عااالي معرفي كنيد،ميترسم هر جايي ببرمش

...I faith to myself

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه اي داشتيد در اين زمينه ؟؟؟

عزیزم دور از جون فرزند شما تشنج خدای نکرده روی مغز اثر میذاره چون در زمان تشنج اکسیژن به مغز نمیرسه.دیگه مواظب باشید تکرار نشه تشنجش.و حتما دکتر برید احتمال زیاد قرص فنوباربیتال بهتون میده

#در_خانه_بمانیم
آره از همينش ميترسم  دارم سكته ميكنم

نترسید گلم با یه بار چیزی نمیشه داداش من ماشاالله الان خودش بابا شده بچه بوده بر اثر تب یه بار تشنج کرده.اما چون تحت نظر بوده هیچیش نیست ماشاالله

#در_خانه_بمانیم

کدوم شهری عزیزم؟؟؟

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺