2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست شوهرم. هردو چشم قهوه ای تیره بودند بچه. ابی شد ..عمم چشاش سبز بچش سبز نشد هردو بچش قهوه ای شدند. یه فامیلمون چشمش سبز بود چشم بچش سبز شد   دیگه شانسیه 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

من همه تو خانوادمون چشم مشکی بودن وفقط پدربزرگم سبز بود   چشمای برادرم هم سبز شد   ولی سبز بد رنگیه    کلا اکثر چشم رنگیهای ایرانی  بد رنگن    مشکی بهتر از این رنگاست   مگه اینکه سبز قشنگی باشه 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

معمولا ژن چشم رنگی سبز غالبیتش کمتره

پدر عروسمون چشاش سبز مادرشون مشکی پنج بجش مشکین اگه شما این ژن رو داشته باشید بصورت نهفته نثلا چند جد قبلتون چشم سبز باشه احتمالش هست سبز بشن

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

برو تو بخش کلینیک ببین چن درصد احتمال داره😊

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
من همه تو خانوادمون چشم مشکی بودن وفقط پدربزرگم سبز بود   چشمای برادرم هم سبز شد   ولی سبز ...

وای خدا یکی حرف دلمو زد منم میگم سبزای ایران زاغه ترسناکه اکثرا میگن نه چون نداری میگی البته بجز چشم رنگیای عربها سبزشون تیرس خوشگله

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من مادر و پدرم جفتشون مشکی ان کلی من بور و چشم رنگی ام

مثل من مامان بابام و داداشام چشم قهوه ای فقط من بور و چشم سبز

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"