2777
2789

سلام، من چند وقت است شبا درست خواب نمی رم خوابمم خیلی سبکه😢 شاید دو ساعت کلش بشه، صبح ها که از خواب بیدار میشم سردردم. حقیقتش پول متخصص و اینجور چیزها هم ندارم کسی این قرصو مصرف کرده آیا عوارضی داره؟ تو نت خوندم عوارضی نداره فقط خواب آلودگی، 

دکتر داروخانه هم گفت عوارضی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکنم خوابو تنظیم میکنه...استرس و نگرانی داری؟اخه منم یه مدته بیخوابم شبایی ک فکر زیاد میکنم خوابم نم ...

استرس که همیشه بوده ولی الان چند وقته خواب نمیرم

یعنی بعد از قطع مصرف اعتیاد نمیاره

نه نمياره اگه ميترسي موقع قطع كردنش ميتوني آرم آرم قطع كني

مثلا دوز ٥ و دوز ٣ موجود هست

ميتوني موقع قطعش يه مدت دوز ٣ بخوري

بعدش همون ٣ رو هم نصف كني بخوري

دوز پنج هاش نصف شدنب نبودن من خوردم ولي ٣ هاش نصف ميشدن قرص بودن

نه نمياره اگه ميترسي موقع قطع كردنش ميتوني آرم آرم قطع كني مثلا دوز ٥ و دوز ٣ موجود هست ميتوني موق ...

شما چند وقت استفاده کردین دوز چندش رو میخوردین؟

خدا از دهنت بشنوه، بیخوابی خیلی بده

نتيجه ميده من براي دخترم يك چهارم ميدادم كه به سختي نصفش ميكردم اما واقعا جواب داد ارلسن شبي كه دادم از ٩ خوابيد تا ٦ وقتي گريه كرد براي شير خوف كردم😂😂باورم نميشد اين همه خوابيدم

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....