2777
2789
عنوان

زیبایی....

278 بازدید | 16 پست

سلام خانوم خوشگلا

شماها چکارایی می کنین که کم هزینه باشه و در کنارش برای مراقبت از پوست خوب باشه

خودتون استفاده کنین و نتیجه گرفته باشین 

من ترسم اینه دور لبم چروک بیفته میخوام جلوشو بگیرم ممنون میشم کمک کنین

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورت دقیقا جیه یعنی میخای پوستت جوان بمونه!؟

بلی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نخند نشنیدی قدیما میگفتن دختر باید نیشش بسته باشه اگه گوش میکردیم الان خط نداشتیم😅😅

خداییش راسته الان کلی خط خنده دوره چشمم دارم ولی من عاشق قهقه هستم

هرروز اب سیب زمینی بزن صورتت شبا تاکیدمیکنم فقط شبا وازلین بزن صورتت 

دور چشمم شبا روغن کرچک میزنم هم واسه ابرو هم جلوگیری از چروک

ولی لبامو تازه بهش توجه کردم فعلا ندارم ولی وقتی میخندم دارم پس به مرور پر رنگ میشه

بلی

من کلا کرم نمیزنم جز مهمونی سمت فامیل شوهرم بخاطرهمینم سعی میکنم پوستم خیلی بهش برسم و خیلی عالیه پوستم کارایی ک میکنم ایناست

شبا قبل خاب دور چشممو با دور‌لبمو با روغن نازگیل ماساژ میدم و میخابم صبح با یه شوینده ای ک دوستتون رو خشک نکنه تمیز کنین صورتتونو بعد یه روز‌عسل میزارم یه روز موز میزارم یه روز اب خیار برای اب رسانی میژارم روغن زیتون عصرا میمالم الوئه ورا میمالم اینا برای جوانسازی پوست خوبه  من مامانم ۵۰سالشه واقعا پوستش صافه صافه فقط میگه شبا از جونیم هرشب شده بود روغن زیتون بمالم میمالیدم بعد میخابیدم صورتمم همیشه میشستم و تمیز نکه میداشتم

هرروز اب سیب زمینی بزن صورتت شبا تاکیدمیکنم فقط شبا وازلین بزن صورتت 

اب سیب زمینی باعث چی میشه

من کلا کرم نمیزنم جز مهمونی سمت فامیل شوهرم بخاطرهمینم سعی میکنم پوستم خیلی بهش برسم و خیلی عالیه پو ...

میشه بگین چه شوینده ای خوبه که پوست رو خشک نکنه

من با صابون بچه میشورم

من خودم اب زیاد میخورم هیچوقت باارایش نمیخوابم

شبا قبل خواب دستامو وازلین میزنم

دور چشمامو حتما هفته ای سه بار روغن کرچک میزنم

ضدافتابم همیشه میزنم

ولی وقتی میخندم دور چشمام و لبام چروک میشه تو حالت معمولی خیلی ریز و کمتره

قبلنا یه کرم لیفتم میزدم انقدر این روزا خرج میتراشم دیگه نخریدم