2777
2789
عنوان

کادو اوردن فامیل واسه نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 40 پست
واسه بچه من ۵ تونی شد تقریبا

حتما زیاد فامیل داشتین یا خیلی پول دادن وگرنه استارتر میگه فوقش ۱۰۰بدن هرخانواده ایی هم که ۱۰۰تومن بدن فوقش بشه یک تومن چه ارزشی داره یک تومن که باز سرش دعوا بشه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال واسه بچه داییم طلا گرفتم یعنی اون نمیگیره😡😡😡😡

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

من اگه کادو مادو هم جمع بشه شوهرم نیاز داشته باشه حتما بهش میدم ینی حقشه چون اون بدبخته مه باید پوشک ۱۰۰تومنی و شیرخشک فلان تومنی و اسباب بازی و کوفت و زهر مار بخره اون بچه پول میخاد چیکار هروقت بزرگ شد اندازه نیازش پول توجیبی بهش میدیم وقتی هم خاست سر و سامون بگیره در حد جهزیه و عروسی کمک میکنیم دیگه پول تو حساب گذاشتن براش چه صیغه ایی همینکارا رو نیکنیم که بچه هامون رو پاهای خودشون نیستن و چشمشون به جیب ننه باباهاشونه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حتما زیاد فامیل داشتین یا خیلی پول دادن وگرنه استارتر میگه فوقش ۱۰۰بدن هرخانواده ایی هم که ۱۰۰تومن ب ...

واسه منم اکثرا ۵۰ تومنی بودن ولی تعداد زیاد بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

شوهر منم همینو گفت،منتها شرایط بد اقتصادی اجازه پس دادن بهش رو نمیده خخخخخ،حالا اگه میشه به زخم زندگیتون بزنه چه عیبی داره بالاخره اونم با باشه همه زحمتی که میکشه برای خانوادشه

بگو الان پولا جمع میشه برا بچه طلا بخریم سود میکنیم

وقتی بخوای کادوهارو جبران کنی ک همشو ی جا نمیبری  توهم پنجاه صد میبری دیگه این بهتوفشار نمیاره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چقد زن بودن سخته باید حواس و فکرت هزار جا باشه

شما سخت میگیری،هر ۵۰ تومن یه بسته پوشک حساب کنن ببین بیچاره مردا چی میکشن تو این گردونی اول فکر شوهر باشم،اون خودش حواسش به خرج بچه هس