2777
2789
عنوان

کادو اوردن فامیل واسه نی نی

581 بازدید | 40 پست

ما رسم داریم که نی نی که دنیا بیاد وقتی میریم دیدنش پول یا طلا ببریم تو این گرونی که دیگه فک نکنم کسی طلا بده ولی حداقل فک کنم بعد از زایمانم هرکسی که بیاد پنجاه یا صد تومن بیاره .شوهرم میگه اون پولارو بعدا باید بدم بهش ،من میگم چجور دلت میاد اون واسه نی نیمونه یا واسش طلا بگیریم یا یچیزی واسش بگیریم

میگه بعدا که اوضام بهتر شد هر چی که بوده رو برمیگردونم

نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بايد با همسرت صحبت كني

هرچي صلاح زندگيتونه همونو انجام بديد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

کاش با آرامش و منطق ، راضی شون کنید ک

یه تیکه طلا رو با پول ها بخرید 

ب عنوان پس انداز 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من به شدت مخالف این رسمام یکی خونه میخره لذتشو ببره بقیه میفتن تو خرج یکی دیگه مادر و پدر میشه بقیه خرج میکنن

نظرمو گفتم

ولی بزار براش بمونه اگر شوهرت خیلی دستش خالیه قرض بده بهش

متولد 62اسمم اشتباه شده

من شنيدم از نظر شرعى هم درست نيست پولى كه براى بچه ميارن پدر مادرش استفاده كنن

اگه همسرت مذهبيه همينو بهش بگو كوتاه بياد

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

ااااو حالا کو تا نینیت بزرگ شه و پولشو بخاد.اگ شوهرتون دسش تنگه بدین بهش.منک باشم میدم.با این اوضاع همون بنده خدا بتونه مای بیبی بخره.

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست......

کاری که خواهرم کرد هرچیو که شوهرش ندید گذاشت کنار بابام یکم پول همینجوری داد و یه مقداری هم گذاشت تو بانک که فقط خودمون میدونستیم و دامادمون نمیدونست ابجیم اونایی رو که تونسته بود شوهرش نفهممه رو داد به بابام گذاشت تو بانک واسه ایندش

اشکالی نداره اگر قسط یا قرض دارید پولو بدید.بعدا انشاالله براش یه چیز خوب میخرید.ما هم یه پولی داشتیم میخواستیم ماشین بخریم اما کم بود نی نی که دنیا اومد با کادوهاش رفتیم خریدیم

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی