2777
2789
عنوان

کیا امروز موعدشونه ولی خبری از پری نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 106 پست
انشالله که مامان شدی

😘😘😘😘

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان علائمتون چیه؟من دردای خفیف پری دارم...البته قبلن اینجوری نبودم فقط تو ماه قبل حالتاش از ی هفته قبل اومد...این ماه نمیدونم چجوری میشه....

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

منم هفته پیش یکشنبه اخرین  امپول hcg رو زدم .کمرم خیلی درد میکنه ،چندروزم هیت ترشح دارم .امروز صبح بیبی زدم هاله خیلی کمرنگ افتاد ولی چندساعت بعد یه مارک دیگه زدم منفی بود.کیت تخمکـگذاری زدم امروز دوتا خط پررنگ افتاد.گیج شدم 

وقتی خدا سین میکنه و جواب نمیده, یعنی داره کارت رو انجام میده, صبر کن... 😊😍
وقتی آمپول زدی دیگ چه بی بی چکیه باید 14 روز بگذره بعد 

نه ببخشید اشتباه نوشتم دوهفته پیش یکشنبه اخریش بود

وقتی خدا سین میکنه و جواب نمیده, یعنی داره کارت رو انجام میده, صبر کن... 😊😍

من چند وقتی بود که هرماه سه روز جلو مینداختم. منظم نیستما. قرار بود با این نظم جدید ۱۶ام بشم. هنوز نشدم تا این لحظه. به نظرتون منتظرش باشم یا نه دیگه؟ تازه یه سال از ازدواجمون میگذره و قصد بارداری ندارم.