2777
2789

اگه یه تیکه غذاش درشت باشه بالا میاره 

نون بهش میدم میخوره میجوه موقع قورت دادن انگار میترسه انقدر عق میزنه تا استفراغ کنه

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دوسالشه همینطوریه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه

نگید دیر به فکر افتادی

من از یک سالگی به فکرم اما نمیشه هی استفراغ کنه

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه نگید دیر به فکر افتادی من از یک سالگی به فکرم اما نمی ...

خوراكي هايي كه طعمشون رو دوست داره تيكه هاي خيلي كوچيك كن بده بخوره

يواش يواش اين تيكه هارو بزرگتر كن

جلوش برنج بزار با قاشق يا دست دونه دونه بخوره

ماكاروني خيلي نرم درست كن، بزار جلوش خودش دونه دونه با دست بخوره

پسر من یک سالشه هرچی تو سفره باشه میخوره دیشب خیارو با دندوناش گند خورد😆

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡