2777
2789
عنوان

قبض.حال روحیم خوب نیست بیخودی

891 بازدید | 18 پست

سلام خانومها.کسایی که از سیر و سلوک و این مسایل سر در میارید میشه بگید چم شده؟!

چند روزیه خیلی اوضاع روحیم خرابه.دوس دارم بشینم گریه کنم.ولی انگار شوکه ام و نمیتونم گریه کنم.از چند روز پیش نماز نخوندم.نه میتونم خوب بخوابم نه کارهامو بکنم.فقط میشینم یه جا.کلافه ام.

کسی میتونه راهنماییم کنه؟ضمنا بهم گفتن رد مظالم بدی خوب میشی من این کارو کردم چند روز پیش ولی نمیدونم چرا اینجوری ام

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش روانپزشک . فعلا چیزای نشاط آور مثل شربت زعفرون و قطره گل سرخ استفاده کن فیلمای شاد و مطالب طنز بخون . تحرک هم دشمن افسردگیه ورزش کن

با همین نیمه همین معمولی ساده بسازدیــــر کردی نیمـه ی عاشق ترم را باد برد

بی حوصله شدی. سعی کن بری تفریح.کمتر خونه باش و با اقوام بیشتر رفت و امد کن.من انگار اقوامم خیلی تو روحیم تاثیر میذارن.خیلی انرژی میگیرم

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

اگر از مساعل عرفان خبر داشته باشی دلیل این حالت هات برای وجود ارگان درون جسمته...سعی کن با این حالتت مقابله کنی..الی خودت رو خوشحال کن و متفاوت باش نسبت به این حالتت...اگر مشتاق نشون ندی خودت رو و در برابرش هیچکاری نکنی ازت استفاده میکنن...اگر سوالی داشتی پیام دوستی بده جوابت رو میدم

اگر از مساعل عرفان خبر داشته باشی دلیل این حالت هات برای وجود ارگان درون جسمته...سعی کن با این حالتت ...

ارگان یعنی چی؟؟چی از من سو استفاده میکنه.

همین جا جواب بدی ممنون میشم شاید بقیه هم استفاده کنن🌹🌹🌹

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

همه دوستان بلا استثنا درست حدس زدن حتی قبض آب و برق😁

و از کسی هم پرسیدم همین جواب های شمارو دادن و حتی راه حل هاتون و!

نیکا جان ممنون میشم توضیح بیشتری بدی

تاخیر منو ببخشید...ارگان به چیزهایی که در ماورا الطبیعه وجود داره گفته میشه..به طور واضح بگم(روح-جن و..)..اصلا هم فکر نکنید تا کاریشون نداشته باشی نمیان سمتت.خیلی از این ارگان ها بخاطر وابستگی هایی که توی دنیا دارن نمیرن و چون دنیاشون وابسته به مکان و ساعت و جسم نیست مجبور میشن خواسته هاشونو از طریق کسایی که توی این دنیا هستن به انجام برسونن.شاید باورش سخت باشه ولی هست...دیدید میگن طرف موجیه؟یه ساعت خوبه میگه میخنده ام یه ساعت بعدش شبیه برج زهرماره!من خودم به شدت ادم مودی هستم بعضی اوقات اونقدر خوشحالم ولی بعضی اوقات میخوام فقط سرمو بذارمو برم کلا برم مهم نیست کجا!

یه مساله دیگه!تاحالا شده یه تصویری تو واقعیت زندگیتون ببینید و بگید اا من این صحنرو قبلا یه جا دیده بودم!درسته این رویای صادقه هست اما از کجا میاد!من تا چند ماه به طور مداوم تمام تصاویر زندگیمو توب خواب میدیدم...اولش خیلی ذوق زده بودم که شاید دارم این قدرتو به دست میارم اما یکمی بعدش منو دیگه داشت میترسوند...تحقیق که کردم دیم چون من اشتیاق زیادی به این عملی که روی من انجام میشد داشتم اونا از من استفاده میکردن...منم بعد اون سعی کردم بی تفاوت باشم و شکر خدا جواب گرفتم

تاخیر منو ببخشید...ارگان به چیزهایی که در ماورا الطبیعه وجود داره گفته میشه..به طور واضح بگم(روح-جن ...

خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید

احتمالش زیاده به دلایلی که تقریبا مطمینم به اون دلیله

الان من ۷ودمو به کاری مشغول کنم و سعی کنم شاد باشم و عبادت معمولی داشته باشم خوب میشم؟؟

خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید احتمالش زیاده به دلایلی که تقریبا مطمینم به اون دلیله الان من ۷ودم ...

می دونم تاپیک قدیمه وی خب می نویسم به هر حال

کاملا طبیعیه

اول راه همه چی خوب و عالیه ولی یهو آدم از نماز عادی خوندنش هم میوفته و نمی تونه بخونه

معمولا بعد چند روز برطرف میشه و شور و اشتیاق دوباره بر می گرده

این بالا و پایین ها ادامه دار خواهند بود و به اصطلاح آدم رو می سازن و پخته می کنن برای مراحل بعد

انشاالله موفق باشی، التماس دعا