2777
2789
عنوان

نهار کارمندی به همراه شوهر سخت گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 37 پست

منم ساعت 6 و نیم میرسم خونه  هفت  یا هفت و نیم میرم آشپزخونه غذا رو میذارم را دیگه ای هم نیست شوهرتم زیادی لوسش نکن بعضی وقتا که میری بیرون یا خسته ای یا مریضی بهش بگو یا غذای راحت درست میکنم ییا فردا رو از بیرون بگیر غذاتو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ساعت 6 و نیم میرسم خونه  هفت  یا هفت و نیم میرم آشپزخونه غذا رو میذارم را دیگه ای هم ن ...

به محض اینکه ببینه غذا نیست زنگ میزنه به مامانش میگه ما داریم میایم اونجا بدون اینکه از من نظر بخواد

بعضی وقتا این شوهرا رو باید زد و جدی باهاشون برخورد کرد    یکی دوبار شوخی شوخی بکشونش اشپزخونه باهم غذا درست کنید بعدکم گاهی یبار به یه بهونه غذا درست کردن و بنداز گردن خودش 

به محض اینکه ببینه غذا نیست زنگ میزنه به مامانش میگه ما داریم میایم اونجا بدون اینکه از من نظر بخواد

اون وقت برید اونجا مامانش غذا خورشتی  داره برا ناهار فرداش؟

بعضی وقتا این شوهرا رو باید زد و جدی باهاشون برخورد کرد     یکی دوبار شوخی شوخی بکشونش اش ...

تو نمیدونی شوهر من چه اخلاقی داره با هیچ روشی رام نمیشه و فقط ایراد میگیره... حتی به مادر بنده خداش میگه تو هنوز یاد نداری غذا درست کنی بعدشم که من میگم خودت درست کن میگه این چیزا وظیفه زن هاست... حالا بیا ثابت کن وظیفه نیست

خب ۲ و نیم که وقت هست واسه غذا درست کردن

شوهرم 2میاد توقع داره زود غذا بخوره یک ساعت حتما بخوابه و بعد باز بره سرکار تا شب... اگر دیر ناهار بدم و نتونه بخوابه تا شب عصبیه