2777
2789

دیروز رفتیم رفاه

شب فاکتورها رو نگاه کردم سه قلم جنس رو با قیمتی که روش درج شده کلییی با فاکتورش متفاوته،تازه سه مورد هم صندوقدار متوجه شد کنسل کرد

صبح زنگ زدم امور مشتریان میگه میتونی بیاری پولتو پس بدیم اونم فقط تا فردا!!

شما فکر کتید چند نفر خرید میکنن ازشون در طول شبانه روز،چند نفر فاکتور چک میکنن،چند نفر میبرن پس میگیرن؟؟

پول برلیانس ها و نیم ساعت وقت تلویزیون اونم در ساعت پیک همه اش از فاکتورای کوچیک منو شماست.یا خرید نکنید یا فاکتورها# رو حتماااا چک کنید

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

این شبها هم که قرعه کشی نیست 😐

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فروشگاها دزدن من کاملا متوجه شدم،قیمت همون کالا تو سوپر پایین تر از قیمت فروشگاهه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

ما کلی خرید میکنیم بالای 500تومن حوصله چک کردن فاکتور ندارم...دو سه بارم بعضی از خوراکیاش تاریخ رد شده بودن.پنیرش یه بار فاسد بود بردیم پس گرفتن در کل مردمو مسخره میکنن تفاوت قیمتی نداره...

پونیووووووو    

سالهاست من از فروشگاهها خرید میکنم.هربار هم فاکتورها رو چک میکنم.بار دوم هست این اتفاق میفته.دفعه ی قبل هایپر استار بود که گفت تا پنج هفته فرصت داری و تو اون فاصله فقط فاکتور رد بردم پولم رو پس داد الانم بار دومه که یه چیزی ام بدهکار شدم بخاطر تماسم!! فقط تا فردا جنس و فاکتور رو ببرم اون سر شهر کلی وقت هدر بدم کلی پیش این و اون برم نشون‌بدم شاید شاید پولمو پس دادن

ما کلی خرید میکنیم بالای 500تومن حوصله چک کردن فاکتور ندارم...دو سه بارم بعضی از خوراکیاش تاریخ رد ش ...

ما پونصد و پنجاه تومن خرید کردیم چهل تومن اضافه گرفتن

خیلی زوره برام

سالهاست من از فروشگاهها خرید میکنم.هربار هم فاکتورها رو چک میکنم.بار دوم هست این اتفاق میفته.دفعه ی ...

برو دم فروشگاه یکم داد بیداد کن از ترس ابروشون رسیدگی میکنن .برای ما پنیراشون فاسد بود میگفت نه شما چن روز پیش خرید کردید مقصر خودتونین مام گفتیم عیب نداره به همه مشتری هاتون فاکتورو نشون میدم بعلاوه پنیره گندیده....گفتم از اینکا زشتتون فیلم میگیرم پخش میکنم تا مردم بفهمن چجوری کلاه میزارید.دو سه قلم تاریخ گذشته داشتن مثه عدس پنیر ماست

پونیووووووو    

یه بار ما خرید کردیم  یه شامپو پودر لباسشویی برامون فاکتور زدن ولی  بهمون ندادن 😐

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
ما پونصد و پنجاه تومن خرید کردیم چهل تومن اضافه گرفتن خیلی زوره برام

اره من حوصله چک کردن ندارم اما دیگه میخام برم از کلی فروشیای بازار خرید کنم و هرجا ارزونتر بود بخرم.

پونیووووووو    
این شبها هم که قرعه کشی نیست 😐

بخوره تو سرشون قرعه کشی شون.مثلا از اول مهر شروع میشه .ولی من چهل تومنم رو میخوام امتیاز قرعه کشی ام رو میدم ب همونی ک چهل تومنو برگردونه.دیگه بقیه جنسا ک کلی گرون خربدبم پیش کش🙄

تازه خریدم بکنید هرشب که قرعه کشی نیست اینجوری ملت رو  دور میزنن