2777
2789
عنوان

چقدر توی مشهد از ادم خواستگاری میکنن😁 جریان چیه مشهدیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7515 بازدید | 181 پست
عزيزم اين چه حرفي اون عده اي كه چشم بادومي هستن و بعد از حمله مغول به ايران مهاجرت كردن و موندن كه ...

سلام عزیزم 

اشتباه میکنی، اون چشم بادومی ها که بهشون بربری میگن و در اصل مغول هستند و از چنگیز خان، مشهدی نیستند و حتی ایرانی هم نیستند. شاید خیلی هاشون زمانی که از افغانستان طی اون جنگ های داخلی شون اومدن ایران شناسنامه گرفته باشن و حتی توی مشهد بدنیا اومده باشن ولی اکثر اجدادشون افغان بودند. توی کتاب‌ ها هم نوشته، داخل نت و گوگل سرچ کنی ، همین هزاره یا بربری کامل برات میاره. دوستات هم بنظر من، شوخی کردن. چون بربریا شاید مشهد دنیا اومده باشن اما اصلا اصیل نیستند تو مشهد. تازه اگ درصدشونم زیاده خب چرا تو شبکه ها و جامعه و غیره نمیبینمشون؟ اینکه میگن اکثر بربریها فقیرن و از قشر مستضعف کاملا درسته. اکثرا همین محله های پایین شهر میشینن و خیلیم اخلاقای خاص دارن و کلا چهرشون با مشهدیای اصیل فرق میکنه. اینا دور بر حرم زیاد هستند براهمین غیر مشهدی‌ ها فکر میکنن مشهدیا بربرین در حالی که اینطوری نیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.