2777
2789
عنوان

شما بگيد من چكار كنم

162 بازدید | 10 پست

حقيقتا من با پدرشوهرم سه دونگ خونه شريكم كه خواهرشوهرم تو اون خونه زندگي ميكنه قرار شد اون سه دنگ باقي مونده رو من بخرم اما الان بعد از اينكه كلي دوندگي كردم و ماشينم رو فروختم امروز هم ميخواستم طلا بفروشم حالا شوهرم ميگه صبح پدرم گفته من سهمم رو نميفروشم !!!!به نظر شما با اين ضرري كه من كردم الان بيخيال بشم يا پاشم برم سراغ پدرشوهرم بگم سهم من رو بخر پولم رو بده يا بزنم به سيم اخر!!!!😭😭😭😭😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اونا هم قبول کردن که بهتون میفروشن ولی الان زدن زیرش یا از اول اونا قبول نکردن 

از خداش بود قبول كرد گفتم بيعانه بدم تا كامل پولم اماده بشه گفت نه مگه غريبه ايم اما الان زده زيرش

بی خیال بابا  خونه روبزار باشه  پول ماشینتم یامعامله روفسخ کن ماشینتو برگردون یابرو یه م ...

اخه الان دخترش مفت نشسته تو اون خونه نميخوام اون اونجا باشه از طرفي تو اين گروني بخوام ماشين بخرم ضرر ميكنم 

اخه الان دخترش مفت نشسته تو اون خونه نميخوام اون اونجا باشه از طرفي تو اين گروني بخوام ماشين بخرم ضر ...

فوقش باشوهرت صحبت کن وخیلی دوستانه بخواه که خواهرش ماهیانه برابرباسه دنگ شما کرایه بده

فوقش باشوهرت صحبت کن وخیلی دوستانه بخواه که خواهرش ماهیانه برابرباسه دنگ شما کرایه بده

گفتم نسبت به سه دنگ من  كرايه بده پدرشوهرم گفت نميده از اونجا بلند ميشه اما بلند كه نشد هيچ تازه پدرشوهرم زده زير حرفش الان تو اين گروني مفت ماشين فروختم حالا بإيد گرون بخرم