2777
2789
عنوان

سلام من الان چهل هفتم کامله؟

298 بازدید | 15 پست

امروز تازه زد۴۰ هفته ولی طبق سنو ۴۰ هفته و پنج روزمه که فردا باید برم زایشگاه دوباره چک بشم ولی عصر میخوام برم بگم بهم نامه سز بده دکترم دعا کنید بده حالا چهل هفته کاملم یعنی؟

😂 😂 بخند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی ب امید خدا  رونامه حساب بازنکن بهت نمیده فوقش یه امپول بهت میزنه بعدازچندساعت علایم زا ...

یعنی طبیعی زایمان کنم خودم دلم میخواد طبیعی زایمان کنم ولی خب ترس وجودمو گرفته

😂 😂 بخند 

چرااا طبیعی دردش واس یه دفعه است به نظرم یه کم فعالیت کن تا دردت بگیره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

نترس.ایشالا به دل خوش زایمان کنی.

بعدش بیا واسه منم تعریف کن خاطره زایمانتو

Do not give up  

منم مثل توام ۴۰ هفته و یک روزم احتمالا امروز بستری میشم😓

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

عزیزم چرا ترس منم مثل تومیترسیدم واقعا میترسیدم بروی خودم نمیاوردم روزای اخربود خیلی نگران بودم یه روزداشتم خفه میشدم دورکعت نمازنشسته خوندم پای سجاده خودموبچمو سپردم دست خدا وازش کمک خواستم وازامام زمان کمک خواستم ازاون لحظه گفتم هرچی پیش بیادخدا حواسش بهمون هست تونت کلی راجع به زایمان طبیعی مطالعه کردم ورفتم تویه سایتی که مادرا تجربه زایمان طبیعیشونو نوشته بودن یکی خوب یکی بد 

دیدم فقط من نیستم چندین سال وقرنه که زنها طبیعی بچه اوردن وهمگی بچه هاشون سالمن 

فقط اگه ازلحاظ روحی وفکری خودتوبسازی وبدونی چه مراحلی داره زمان زایمان همه چی شیرینه حتی دردش

تجربه خودم یه روزظهرخوابیدم توخواب احساس کردم که ببخشید فکرکردم خودموخیس کردم سریع رفتم توحموم لباس زیرم کلا خیس شده بود اب سفید مایل به صورتی متوجه شدم کیسه اب بچم ترکیده قبل ازهرچیز همه وسایل بیمارستان ولباسهای که بایدباهاشون میرفتم بیمارستان ازیه ماه قبل اماده بودن.یه اب به دست وصورتم زدم نواربهداشتی گذاشتم به مادرم وهمسرم که جفتشون اماده باش بودن گفتن به منشی دکترم شوهرم خبرداد مراجعه کردی بیمارستان باتمام مدارک طول بارداری.بعدازبستری شدن ازم ساعت دقیق ترکیدن کیسه ابوپرسیدن من ساعت 4 عصرکیسه ابم ترکید ساعت 5 صبح کوچولوم بدنیا اومد اول دلدرد شبیح زمان پریودی داشتم تاساعت 10 شب دل دردم یه کوچولوبیشترشد ولی دایم نبود نیم ساعت یه باراونم دو سه دقیقه بعدهرچی به جلومیرفت زمانش بیشترمیشد وفاصله دردها کمتر قابل تحمل بود وماماهای اونجا سرهرساعت مشخصی می اومدن منو چک ومعاینه میکردن ببین عزیزم سعی کن طول زایمان تودلت ذکربگی وزیادخودتواذیت نکنی یعنی ریلکس باش وبه کوچولوت فکر کن که خسته نشی اون روز من تواتاق زایمان تنهانبودم سه تاخانم دیگه هم بودن یکیشون امپول واسش زده بودن اونجانشسته بود درش بگیره بستریش کنن یکی دیگه شون دکترش اومد کیسه اب بچشوترکوند که منواونوباهم بردن تواتاق قبل زایمان یکی دیگه هم بود کیسه ابش ترکیده بود اونجا بود هرکی روتخت خودش یه دستگاه مخصوص وصل میکنن به شکمت که ضربان قلب بچه وکل حرکت های رحمت که توبادرد احساسش میکنی روثبت میکنه اگه کیسه ابت ترکید اصلانباید توماشین بخوابی بایدبشینی چون بچه اذیت میشه واحتمال پیچیدگی بندناف دوربدنش بوجودمیاد عزیزم لحظه بدنیااومدن بچت که کلا شایدروهم یک دقیقه باشه دردخیلی شدیده ولی لحظه ای که دکترمیکشش بیرون میذارش توبغلت باچشمهای نازش نگات میکنه اون حس غیرقابل وصفه همه چی همون لحظه تموم میشه حتی جفتم درمیارن احساسش نمیکنی من نیم ساعت بهعداززایمانم به بچم شیردادم ولی اون دوتاخانما حین زایمان حملات رحمشون خیلی شدید شد به دکتراشون خبردادن اومدن دستگاه رونگاه کردن یکیشون زایمان سزارین شداون یکی هم بعدازیه ساعت بچش بدنیااومد   ایشاالله مبارکت باشه خداهست حواسش بهت هست فقط دستتودراز کن که تاعمردارم لحظه اول که بچمو بغل کردم حسش یادم نمیره عزیزم زایمان طبیعی بعدش انگارنه انگارتوزایمان داشتی خیلی عوارضش کمه ولی سزارین ها حتی نمیتونن به بچشون راحت شیربدن ایشاالله بسلامتی ودل خوش میگذره درضمن رفتی تواتاق زایمان هرچی دعاکنی برای هرکسی که بخوای خداجوابتومیده صددرصد

لطفا منودعا کن

من تودلم الله الله میگفتم یاصلوات میدادم وایه الکرسی میخوندم زمان زایمان هرکسی فرق میکنه یکی 8 ساعته بچش بدنیا میادیکی مثل من حدودا 12ساعت