2777
2789
عنوان

لطفا کمک خانما

119 بازدید | 19 پست

من بچم یک ماه دیگه تولد یک سالگیشه.

بخاطر خانواده شوهرم نتونستم مراسم شب هفتم و اسم گذاری واسش بگیرم.شوهرم تک و تنها بود

به شوهرم گفتم بخاطر تو شب هفتم نمیگیرم واسه بچم ولی تولد یک سالگیش رو شلوغ میگیرم

گفت باشه.الان داره یه جورایی زیرش میزنه منم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم.گفتم مرد رو قولش وای میسته و....

الان خانواده شوهرم با خانواده باهم حرف نمیزنن

من موندم چیکارکنم.دلم میخواد واسش تولد بگیرم شما جای من باشید چیکار میکنید.لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوغ نگیر بابا بی خیال 

فقط میان خراب میکنن بعدشم یک عالمه حرف تو سرت میچرخه از هرطرف شوهرم روش

خلوت بگیر حتمنم بگیر تا تو دلت نمونه 

خوشگل و خودمونی و با برنامه همه چی

با شوهرتم آشتی کن 

خوب خانواده شوهرت نباشن ...به شوهرتم بگو ما خانوادتیم و از این حرفا که ناراحت نباشه یه جوری سرشو شیر ...

ینی چی شیره بمال !!!

باید بگه دوست وهمراه ومهربان هرکی هست با ما میمونه وکسی که باعث ناراحتی خانواده کوچیکمون میشه کمی دورتر میزاریم همین 

عین واقعیته 

شلوغ نگیر بابا بی خیال  فقط میان خراب میکنن بعدشم یک عالمه حرف تو سرت میچرخه از هرطرف شوهرم رو ...

شوهرم باهمه بدیهای که از اطرافیانش دیده باز پشتشون رو زمین نمیزاره واسم سخته خودشو کور کرده